2014 YILINDA BOĞALARI NELER BEKLİYOR?

By Talin Ağdere ile Astroloji - 18:00:00

2014 YILINDA BOĞA VE YÜKSELEN BURCU BOĞALARI NELER BEKLİYOR?


YENİ YILA farklı bir çevreyle giriyorsunuz!  Hukuki konular, dış ilişkiler, daha çok tanınmak, sesini duyurmak, medya, basın, yayıncılık ile ilgili konular yoğunlukta. Konser, sergi, fuarlar, yabancı bir çevre, yurt dışı şehir dışı bağlantıları hayatınıza girmekte. Abartılı olmaktan kaçındığımız ve gerginlikten uzak durduğumuz takdirde her şey daha iyi ilerleyecektir. Çatışma içinde olup da karşınızdakileri yıpratırsanız bunun telafisi zor olur. Ocak ayının sonlarında toplumun önünde konuşuluyorsunuz. Evinizde hareketlilik var, çocuklarınızın veya sizin sosyal ortamlardaki başarılarınız konuşuluyor. Çalışanlar için yeni iş fırsatları, finansal getiriler, iletişimle ilgili faaliyetler kariyer yapma terfi etme gibi durumlar söz konusu.

VENÜS retrosu (21 Aralık 2013–31 Ocak 2014) 9. Ev Oğlakta yaşayacaksınız, eğitim çalışmalarına giriyor olabilirsiniz. Yabancılarla ilişkiler kuruluyor. Sesinizi, geniş kitleye duyurabilecek, tanıştığınız yeni insanlar sayesinde ufkunuzu genişletebileceksiniz.  Basın, medya, yazışmalar yoluyla, çalıştığınız bir konuda başarı da yakalamanız mümkün. Ortak kararlar alınıyor olabilir. Kimilerinin mahkeme kararları uzayabilir. Bazıları da o tarihlerde, sergiye, fuarlara katılabilirler. Kimileri de yabancı kişilerle tanışabilir, aşkı uzaklarda bulabilir.  MERKÜR retro Kova burcunda (6 Şubat- 28 Şubat 2014)  Bu dönemde, iş anlaşmaları, müdürleriniz, patron, babanızla olan diyaloglara dikkat etmelisiniz. Kararlarınızı retrodan sonra uygulamaya çalışın özellikle resmi imzaları. Şubat sonlarında daha çok gruplar içinde olacaksınız, derneklerde görev alabilirsiniz. Çeşitli yardımlar yapmak isteyecek,  dernek faaliyetleri gündeminizi oyalayacak. Geleceğe dair konularda amaçlarınıza ulaşmak için daha iyimser bir bakış açısı geliştirmektesiniz.  Martın ilk haftası, çalışmalarınızla herkesin önünde fark ediliyorsunuz. Para kazançlarınız artıyor. Hayatınızda etkin olan kişilerle ilişkilerde uzlaşmacı olacak onlardan faydalar görebileceksiniz. Artistik konularla, yeteneklerinizle toplumun önünde görünür hale gelebilirsiniz.

MARS retrosu  (1 Mart-20 Mayıs 2014) hemen hemen 3 ay sürecek  etkisi Temmuz’un sonuna kadar hissedilecek. 2013 yılında başlamış olduğunuz, sağlık konuları, günlük işlerinizde angaryalar, hizmet temaları yoğunlaşıyor.  Çabalayarak, yorularak, detaylarla ilgilenerek kendinizi tüketmeyin.  Sağlık evinde olacağı için sizi biraz güçsüz düşürebilir, enfeksiyonel hastalıklara, şeker iniş çıkışlarına, bel ağrılarına karşı açık olabilirsiniz. Çok yormayın kendinizi, dengesiz hareketlerden, sakarlıklardan uzak durun. Mart sonunda gruplar içinde fazlaca yer almaktan yorulabilir biraz dinlenmek isteyebilirsiniz. İçe çekilmek, meditasyon yapmak kafanızı dinleyerek derinleşerek yaratıcı yönlerinizi keşfedebilirsiniz.

AY TUTULMASI:15 Nisan 2014 ay tutulması Terazi burcunda gerçekleşecek. İş yoğunluğu, sağlık problemleri, iş ilişkileri vurgulu olacak.  Bu tutulma 6-12 aksında tutulacak o dönemde Venüs 11. Evinizde guruplar içinde mutlu keyifli beraberlikler sunuyor. Sorumluluk aldığınız gruplar, yeni çevreler içinde sıcak ilişkiler dikkat çekiyor. Ama sizin bu konuları nasıl gördüğünüze bağlı. Geleceğe dönük tereddütler, olayları daha ciddiye almanız gerektiğini düşündürtüyor. İçsel tedirginlik, özgürlüğünüzü kısıtlıyor, size düşmanlık eden yanıltıcı düşüncelerle kendi kendinizi imha etmeye çalışıyorsunuz.  Sakinleşin ve öfkenizi kontrol etmeye çalışın.  Bu evlerdeki tutulmalar, hastalıkları hayatın savaşmamız gereken alanlarını gösterir, çok yorulup ya da çalışıp karşılığında az ödül aldığımız kendimizi ön plana çıkaramadığımız köle hizmetçi gibi hissettiğimiz anlardır.

GÜNEŞ TUTULMASI 29 Nisan 2014 Boğa burcunda olacak. Sizin evinizde gerçekleşen bir tutulma sizi ön plana çıkaracak. Bu tarihlerde artık kendinizle ilgili planlar yapabilirsiniz. Kişisel planlarınızı hayata geçirirsiniz. Evde dinlenir biraz içe çekilip huzuru ararsınız. Mayıs ayında finansal kazançlar, kardeşlerle yapılan işlerden gelirler gelebilir. Çift işlerden kazançlar var. 13–18 Mayıs gibi bir ilişki yaşamanız, bunu saklamanız mümkün. Bu platonik olabilir geçmiş dönemlerden çocukluk yıllarından gelen biri de olabilir. 28 Mayısta İkizler’deki para evinizdeki yeni ayla birden kendinize geleceksiniz. Para kazanacak ve kendinizle ilgili değişiklikleri, bakımı, estetiği yapabileceksiniz. Sağlık koşullarınızı düzenleyeceksiniz. Cildinize, saçınıza yüzünüze bakım yaptırabilirsiniz. Mutluluğunuz yüzünüze yansıyacak, günlük hayatınızda beraber olduğunuz kişilerle de diyaloglarınız güçleniyor. MERKÜR RETRO İkizler burcunda:7 HAZİRAN-1 TEMMUZ 2014 DE  3 Hafta boyunca etkili olacak. Sizin para evinizde gerçekleşiyor. Kardeşler, yakın çevre komşularla iletişim yoğunlaşıyor, yolculuklar, geziler başlıyor.  Merkür retronun  para evinde olması harcamaların anlaşmaların bitmediğini eksiklerin tamamlanması gerektiğini gösteriyor. Retro ikizlerde olacağından kardeşlerle, çocuklarınızla ya da müşterilerle bir konuda ikna olamadığınızı düşündürtüyor. İş anlaşmalarını imzaları retrodan sonraya bırakın. 27–28 Haziran'da para geliyor. Giyim kuşama, ihtiyaçlara çok para gidebilir. Temmuz ortaları ise çok fazla gezebilir, ailenizin yakınlarınızın yanına sıklıkla ziyaret edebilirsiniz.  Çevreyle iyi iletişim halinde olacak ve tüm kapıları açacaksınız. O zaman onların yardımlarını da görebileceksiniz. Eğitim almak, seyahatlere çıkmak, iletişimsel becerileri kullanmak bu döneme denk geliyor.

JÜPİTER Aslan burcuna giriyor:16 TEMMUZ 2014 den itibaren bir yıl boyunca Jüpiter (şans, bolluk, genişleten, eğiten) Aslan burcuna giriyor. 4. Eviniz olan Aslan’da konumlanan Jüpiter, ailevi konularda şanslar getirecek. Yuva, ev, aile, yerleşim konularıyla ilgili şans ve fırsatlar elde edilecek. Gelişme ve genişleme yakalayabileceksiniz. Ev sahibi olmak gayrimenkul alışverişlerine girişmek taşınmak yer değiştirmek açısından şanslı olduğunuz dönemler. Geniş bir eve sahip olabilirsiniz. Yeni veya lüks bir ev de olabilir. Bu durumlar Ağustos ayından itibaren 1 yıl içinde gerçekleşmeye başlayabilir. Yine o dönemlerde aile içinde gerginlik varsa ortadan kalkması ilişkilerin iyileştirilmesi söz konusu. Aileden destek almakta mümkün. Özel hayatınızda huzur var. Güvenliğinizi sağlamanın huzurunu bulacaksınız. Jüpiter bu evde evlilik de verebilir.

DOLUNAY! 8 Ekim de Koç burcunda gerçekleşiyor. Mart- Nisan  2013 de başlamış olduğunuz korkuyla yaklaştığınız sorumluluklar, işler veya sağlık konusunda iyi neticeler alınıyor. Beraber yaşadığınız kişilerle birlik beraberlik söz konusu, dengeli davrandığınız sürece her zaman böyle olacak. Tutulmada sağlığınızla dengeyle şeker iniş çıkışıyla ilgili problemlere dikkat edin. Özellikle her şey iyi giderken Merkür retroda Terazide olduğundan sağlığa özen gösterin. MERKÜR Retro Terazide ( 4 Ekim–25 Ekim 2014) Son bir kez retro olacak. Sizin sağlık ve iş evinizde gerçekleşecek. Günlük işleriniz angaryalar da bu evden sorulur eğer beslediğiniz evcil hayvan varsa onunla da alakalıdır.  Bu konularla ve müşterilerle ilgili karışıklık yaşanabilir.  O dönemde tedavi gibi durumlar gerekirse, Merkür retronun geçmesini bekleyin.

2014 ün son tutulması- 23 Ekim gecesi AKREPTE GÜNEŞ TUTULMASI olacak. İlişkiler evinde bir tutulma var. Evlilik konusunda yeni açılımlar var, bekârsanız, nişanlanabilir, evlenebilirsiniz. Evliyseniz çocuklarınızın evliliği gerçekleşebilir. Ortaklaşa işler, anlaşmalarda bu evle alakalıdır. Kasım'ın ilk haftası seyahatler yolculuklar gündeme gelebilir. Artık karşınızda ortak olduğunuz işinizi, hayatınızı paylaştığınız eşiniz, arkadaşınız, hayat ortağınız var. Sıkıştığınız zaman bazı şeyleri ona danışabilir hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz.

23 Aralık 2014 - SATÜRN YAY BURCUNDA! Satürn Ekim 2012 den beri süregelen turunu tamamlayarak Yay burcuna giriyor. Enerjisini yaz aylarından almaya başladığımız pozitif Yay burcu hayatımızı  finansal destek aldığımız alanda etkilemeye başlıyor. Bir yıl daha sona erdi BOĞALAR 2014 ün size ortaklık, evlilik, yeni bir ev, aile içinde huzur, finansal anlaşmalar, getirmesini sabırla bekleyin.

Not: Yukarıdaki burç yorumları genel yorumlardır. Kişiye özel harita yorumu, doğum bilgileri ile gerçekleşmektedir. Kişisel haritaya baktırmak ve bu konuda bilgi almak isteyenler talinagdere@hotmail.com a başvurabilirler. (doğum saatini bilmek gerekli) 

Facebook Sayfamızı Takip Ederek Tüm Güncellemelerden Haberdar Olabilirsiniz ! 
www.Facebook.com/TalinAgdere

  • Share:

You Might Also Like

1 yorum

  1. slm merhabalar sayfanızı beyendim burc yorumları astrolji yorumları hakkında detaylı bilgi için sayfanızı ziyaret ettim ve çok beyendim bende boğa burcu olduğum için sizlerin sayesinde burclar hakkında bilgi sahibi oluyorum tesekkürler diliyorum basarılarınızın devamını diliyorum.

    YanıtlaSil