2014 YILI BAŞAKLARI NELER BEKLİYOR?

By Talin Ağdere ile Astroloji - 23:14:00



2014 YILI BAŞAK VE YÜKSELEN BURCU BAŞAKLARI NELER BEKLİYOR?


YENİ YILA AŞK hayatıyla giriyorsunuz!  Yeni ilişkiler ya da var olan ilişkiyi, nişan, söz gibi birlikteliğe tamamlamak niyetindesiniz. Aşk, eğlence, arkadaşlar, geziler, seyahatler, keyifler artıyor. Yaratıcı konular ön planda. Sanatsal yeteneklerinizle artık sahnedesiniz, sergilemek, tanıtmak size başarı verecek. Sportif faaliyetler, hobiler ilgi alanınızda, bu konuları güçlendirebilirsiniz.  Çocuklarınızla ilişkilerde önemli gelişmeler kaydedilir. Onların yetenekleri, faaliyetleri eğitim çalışmaları ön plana çıkar. Finansal konularda hareketlilik var, müşterek hesaplar, ortaklı konularda ödemeler hızlanmış. Kazançlar ve harcamalar aktifleşiyor. 

VENÜS retrosu (21 Aralık 2013–31 Ocak 2014) 5. Ev Oğlakta gerçekleşecek.  Bebek sahibi olmak isteyenlere de bu tarihlerde sürpriz gelebilir ya da düşünebilirler.   Aşk yaratıcılık, cinsellik çok tutkulu bir hal alır. Derin manalar ifade eder. Sahiplenme, ciddi bir aşk, nişanlanma konuları gündeme gelir.  Beceriler varsa sanatla ilgili temalarda başarılar getirir.  Cinsellik, birlikte alınan keyifler vurgulanır. İlişkiler de bu dönem çok daha önemli olacaktır. Ciddiyetsiz, sallantıda olanlar da test edilebilir. Keyifler, geziler, tatiller, eğlenceler de gündeme gelir. MERKÜR retro Kova burcunda (6 Şubat- 28 Şubat 2014)  Retro sizin iş evinizde gerçekleşiyor. İşte hareketlenmeler, teknik konularda yenilenmeler söz konusu. Daha önce ihmal edilen eksiklikleri tamamlamak gerekiyor. İş ve sorumluk artabilir. Hizmet sektörü çalışanı iseniz sabırla, yılmadan çalışmak gerekecektir. Bu dönemde beraber çalıştığınız kişilerle diyaloglara, teknolojik aletlere, sakarlıklara, sağlığınıza, diyetinize ve yediklerinize dikkat edin.

MARS retrosu  (1 Mart-20 Mayıs 2014) hemen hemen 3 ay sürecek etkisi Temmuz 2014 sonuna kadar hissedilecek.  Para evinizde gerçekleşiyor.  Para kazanmak için daha fazla mücadele etmeniz gerektiğini,  kazançlarınızla borçlarınızı kapatmanın önemini anlatmakta. Kazanç motivasyonu bu konuda kurulacak ilişkiler, anlaşmalarla ilişkilidir. Aceleci ve riskli anlaşmalar, yatırımlar, harcamalar yapmaktan kaçınmalıyız. Finansal konular, sahip olduğumuz değerler, yurt dışı bağlantılı konular, basın, medya sektörü ile çekişme ve aktivasyonu arttırabilir. Belki bu dönem girişimler, harcamalar biraz yorucu ve bıktırıcı olsa da girişim yapmak ve risk almakta gerekmektedir.

DOLUNAY BAŞAK BURCUNDA! 16 Mart 2014 de gerçekleşecektir. Ortaklı konular gündeme gelecek. İkili ilişkiler, konuşmalar anlaşmalar dikkat çekici.  Başak-Balık aksında olacağı için, sağlık, ilaç, kimya, sanat, yaratıcı bir ürünle ilgili diyaloglar kurulmakta. Fedakârlık gerektirecek durumlar da söz konusu. Kardeşler veya yakın çevreden kişilerle ticari anlaşmalar, soyut çalışmalar, internet yayıncılığı gündemde. Karşınızdaki kişilerin dağınıklığı sizin her an tetikte ve detaycı davranmanıza sebep olabilir. Her zaman kontrolcü olmak durumundasınız.

AY TUTULMASI:15 Nisan 2014 ay tutulması Terazi burcunda gerçekleşecek. Uzun süredir aldığınız riskler ve girişimlerinizle ilgili sonlanmalar var. Müşterek hesaplar, bankalar, krediler, devlet daireleri ile ilgili konular, kredi kartları, vergiler, harçlar önem kazanıyor. Kazanç ve kayıplarla ilgilidir. Kaynaklarda ani fırsatlar veya kısıtlanmalar da gündeme gelebilir.  Marsın Terazide para evinizde hala retro olması ve Uranüs, Merkürle karşıt açı alması dikkat edilmesi gereken bir süreçtir, krizlere sebep olmamak için bu konuda önlemci olmalısınız. Ödemeleri, borçları, kredi konularını bu tarihlere kadar bitirmeye bakmalısınız. Yine o tarihlerde sağlık problemlerine, tedaviye de çok fazla para harcanabilir. Yinede tutulmanın kuzey ay düğümü yönünde olması olumsuzlukları hafifletebilir.  Ortaklı çalışmalarınız, iş ilişkileriniz ve eşinizle diyaloglarınız çok romantik ve sıcak. Onlardan destek almayı sürdüreceksiniz.

GÜNEŞ TUTULMASI 29 Nisan 2014 Boğa burcunda olacak. Sizin 9. Evinizde gerçekleşen bir tutulma. Yenilenmeler, dış ilişkiler gündemde. Kendinizi daha geniş bir kitleye, tanıtmak, duyurmak ön planda olacak. Seyahatler gündemde, yolculuklar, uzaklarla ilgili konular. Sergiler, fuarlar, iş görüşmeleri yoğunlukta. Hukuki konular varsa çok olumlu sonuçlar alınabilir. Uzun süreli bir mücadeleyi kazanmanız söz konusu. Medya, basın, sanat konulu çalışmalarda etkili yenilikler yapılacak.  Kardeşlerle birlikte ticari konular da hareketleniyor. Mayıs ayında parayla ilgili hareketlenmeler var hızlı para girişleri, kazançlar, menfaatler sizi olumlu etkileyecek. 28 Mayıs’ta kariyerde yeni açılımlar var, uzaktaki yakınlarınızla, bayanlarla birliktelik söz konusu. Bu dönem fuara katılabilir, eğitimde başarı sağlayabilir, kitap yayınlayabilir, aşkı uzaklarda arayabilirsiniz. İş toplantıları, cemiyetler, cana yakın yardımsever kişiler, dostlarla anlaşmalar, birliktelikler dikkat çekiyor. Amaçlarınıza ideallerinize kavuşmanız artık daha yakın. MERKÜR RETRO İkizler burcunda: 7 HAZİRAN-1 TEMMUZ 2014 DE  kariyer, iş anlaşmaları görüşmeler de bir takım detaylar, yazışmalar eğitimler henüz tamamlanmamış olsa gerek. Teknik kişilerle birlikte olmak onlardan işi öğrenmek destek almak çok önemli. Retro iken biraz daha fazla bu konuların üzerinde durulması ve diyaloglara anlaşmalara dikkat edilmesi gerekir. Yanlış anlamalara, aceleci verilen kararlara karşı tedbirli olmalısınız. Önemli anlaşmaları da retrodan sonra harekete geçirin.

JÜPİTER Aslan burcuna giriyor:16 TEMMUZ 2014 den itibaren bir yıl boyunca Jüpiter (şans, bolluk, genişleten, eğiten) Aslan burcuna giriyor. 12. Eviniz olan Aslanda konumlanan Jüpiter, içinize dönüp kendinizi değerlendirmenizi, geleceğe dönük planlar yapmanızı sağlayacak. Koca bir yıl içinde bırakmanız gereken durumlardan, alışkanlıklardan, evle ilgili pürüzlerden, ebeveynlerle ilgili hastalıklardan, gizli düşmanlıktan, kontrolsüz gelişen olaylardan, ortaklı konulardaki sorunlardan kurtulmanız için yardım edecek. Kendinizle ilgili keşfetmediğiniz yetenekleri de fark edeceksiniz. İçsel anlamda daha huzurlu bir dönem. Sezgileriniz, rüyalarınız önemli olur. Metafizik, astroloji, okült, meditasyon, yoga gibi konulara ilginiz artar. Korku ve endişelerle yüzleşip herkese karşı daha anlayışlı olursunuz. Yardımlar alacağınız gibi, gizli yardımlar da yapılabilir. Sağlıkla ilgili konular, gerek eşiniz gerek ebeveynler ya da kendinizle ilgili iyileşme, şifa artar.  Size zarar veren sağlığınızı zorlayan bu hayattan zevk almanızı önleyen her şeyi bırakmayı deneyin. Bırakın ki hayat kolaylaşsın, üstünüzden yük kalksın. Daha sağlıklı koşullar içinde yeni bir döneme başlamak istiyorsanız, pürüzleri yok edin, hazırlıklarınızı tamamlayın ve 2015 yaz ayını bekleyin,  sizin de sıranız gelecek.

25 Ağustos 2014 BAŞAKTA YENİ AY! Girişimleriniz bu dönem başlatabilir, projelerinize, kendinize dönük çalışmalarınıza hız katabilirsiniz.

DOLUNAY! 8 Ekim de Koç burcunda! Sizin 2-8 aksında para evinizde gerçekleşiyor. O dönem elinize para geçecek, yurt dışından, uzak yerdeki kişilerden, yolculuklar yoluyla maddi kazanımlarınız var. Borçlarınızı bu dönem ödeme kolaylığı sağlanabilir. MERKÜR Retro Terazide ( 4 Ekim–25 Ekim 2014) Son bir kez retro olacak. Finansal evinizde gerçekleşiyor. Bu dönem çok önemli anlaşmalar, ticari konular, sanat, ziynet eşyaları, dekoratif çalışmalardan para girişleri, anlaşmalar tamamlanmakta. Para evinizde gerçekleştiği için önemli imzaları, kontratları retrodan sonraya bırakın.

2014 ün son tutulması- 23 Ekim gecesi AKREPTE GÜNEŞ TUTULMASI olacak. Yakın çevre, kardeşler ve akrabalarla ile ilişkiler güçleniyor. Yaratıcı çalışmalar, yolculuklar hayata giriyor. Kendinizi yakın çevrenizdeki kişilere tanıtma, becerilerinizi gösterme fırsatınız olacak. Eğitim çalışmalarından çok olumlu sonuçlar alıyorsunuz.  Eğitimcilerin gözüne girecek, yeni programlara açık olacaksınız. Bu dönem fikirleri yazmak, kitap çıkarmak içinde uygun bir dönemdir. İyi iletişim sayesinde birçok kapı açılabilir. Reklam, pazarlama, grafikçi, dergi, yayın, internet satıcılığı, gibi alanlarda başarı elde edilir.  

23 Aralık 2014 - SATÜRN YAY BURCUNDA! Satürn Ekim 2012 den beri süregelen turunu tamamlayarak Yay burcuna giriyor. Enerjisini yaz aylarından almaya başladığımız pozitif Yay burcu özel hayatınızı, ebeveynler, ev, yerleşim konularını etki alanına alıyor. Bir yıl daha sona erdi BAŞAKLAR 2014 ün size yeni iş imkânı, seyahatler, finansal anlaşmalar, para, söz, nişan, bebek, çocuklarınıza başarı ve yaratıcı çalışmalar getirmesini sabırla bekleyin.


Not: Yukarıdaki burç yorumları genel yorumlardır. Kişiye özel harita yorumu, doğum bilgileri ile gerçekleşmektedir. Kişisel haritaya baktırmak ve bu konuda bilgi almak isteyenler  talinagdere@hotmail.com a başvurabilirler. (doğum saatini bilmek gerekli)

Facebook Sayfamızı Takip Ederek Tüm Güncellemelerden Haberdar Olabilirsiniz ! 
www.Facebook.com/TalinAgdere




  • Share:

You Might Also Like

0 yorum