2014 YILI İKİZLERİ NELER BEKLİYOR?

By Talin Ağdere ile Astroloji - 18:29:00





2014 YILI İKİZLER VE YÜKSELEN BURCU İKİZLERİ NELER BEKLİYOR?



YENİ YILA EĞİTİM Sağlık koşullarınızı yenileme temaları, sizi içten derinden mutlu eden konular ve şifalanma, yenilenmeyle giriyorsunuz! Bir dönemin bittiği yeni bir dönemin başladığı bir süreç.   8. Evinizde Yeni Ay gerçekleşecek.  Bu ev, derin manalar ifade eden konuları,  ruhsal temaları, ameliyatları, müşterek hesapları (eşe,ortağa ait) mal, mülk, miras konularını, banka-kredi, alacak verecek, devlet dairelerini temsil eder. Kimileri tedavi süreci sonuç verecek, kimileri yeni tedavilere başlayacak. Bazıları kredi başvuruları kabul edilecek. Kimileri devletten burs, menfaat alabilecekler, sigorta olabilirler, emlak alım işleri gerçekleşebilir.  Devlet bağlantılı, banka sektörleri gibi işe başlayabilirler. Köklü çözümler var. Bu konularla ilgili yeni başlangıçlar hayatınıza girmekte. O dönemde harcamalarda artabilir. Alacağımız menfaatlerde çok fazla beklenti içinde olmamalıyız. Yaşadığımız olaylarla ilgili, aşk hayatımız ya da çocuklarımızla ilişkilerimiz etkilenebilir. Gruplar içinde iş çevresinde de elektrikli bir hava esebilir.

VENÜS retrosu (21 Aralık 2013–31 Ocak 2014) 8. Ev Oğlakta yaşayacaksınız, sağlık ve finansal konular, duygusal konulara yoğunlaşıyorsunuz. Daha çok derin mana ifade eden, hisler,  ruhsal yenilenme yaşayacaksınız.  Bir tedavi aşaması veya doğum aşaması bile olabilir. Sonlanmalar ve yenilenmeler kısacası sizi çok derinden etkileyen konular var. MERKÜR retro Kova burcunda (6 Şubat- 28 Şubat 2014)  Bu dönemde, akademik konular, yolculuklar, basın, yayın, medyayla ilgili  meseleler var. Yurt dışı veya uzaklarla ilgili konular, uzaktaki kardeşleriniz, hukuki kararlar gündemde. Retroyken bazı konular karışabilir. Eski meseleler ortaya çıkar, eğitimciler, sınavlarla sorunlar olabilir. Karışıklık yaratsa da bazı konuları detaylı ele alıp incelemekte fayda var.  Kararlarınızı retrodan sonra uygulamaya çalışın. Mümkün değilse de o dönemlerde verilecek kararlara titizlenin özen gösterin. Asla boş vermeyin!  Mart aylarında yurt dışından ya da uzaklarda yaşayan sevgilinizle bir arada olabilirsiniz. Henüz hayatınızda kimse yoksa o tarihlerde bir yolculukta, sergide, panelde, fuarlarda karşınıza çıkabilir.  

MARS retrosu  (1 Mart–20 Mayıs 2014) hemen hemen 3 ay sürecek etkisi Temmuz sonuna  kadar hissedilecek. 2013 yılında başlamış olduğunuz, ilişkiler, aşk hayatınız, spor çalışmaları, risk aldığınız spekülatif konular (borsa,kumar vb..), eğlence, sanat ve yaratıcılık sahne çalışmaları, cinsellik, bebek sahibi olmak gibi konularla ilgili olacak. Bunlara yoğunlaşacaksınız, gecikmeler, beklemeler yaşanabilir. Artan enerjinizi kullanmakta sorunlar yaşanabilir. Keyiflere dalıp tembellik de etmeniz mümkün. Mart ortasında iş kariyer konuları gündemde, gruplar içindesiniz. Eğitim alabilir, teknik konuda çok güçlü örgütlerle bir arada olabilirsiniz. Bir konuda takım öncülüğü yapılabilir. Özellikle 30 Martta sosyal aktiviteler, adrenali yüksek guruplar içinde yenilenmeler yaşanıyor. Nisan aylarında artık çok başarılı bir döneme giriyorsunuz. Fedakârlığınız ve yardımcı yönleriniz iş bitiriciliğiniz fark ediliyor terfi ediyorsunuz. Maaşınıza da zam gelebilir. Fakat almanız yaz aylarına ertelenebilir. Bekârlar ya evlilik ya da evlilik ön hazırlığı, söz nişan gibi faaliyetler içinde ve toplumun önündesiniz. Statü getiren konular gündemde. Ünlenebilir, unvan sahibi olabilir. Bir anda herkesin sizi konuşmasına tanık olabilirsiniz.

AY TUTULMASI:15 Nisan 2014 ay tutulması Terazi burcunda gerçekleşecek. 5-11 aksında tutulacak. Eğlence tarzımız, sosyal hayat, yakın arkadaşlıklar, farklı çevrelerle ilgili kaynaşmalar, amaçlarımızla ilgili konularda yaşanacak.  O dönemde Venüs 10. Evinizde guruplar içinde mutlu keyifli beraberlikler olacak. Başarınız dikkat çekiyor ama çok iş yoğunluğu ya da sağlık sorunları yüzünden ilişkiler anlamında kasılmanıza sebep olabilir.

GÜNEŞ TUTULMASI 29 Nisan 2014 Boğa burcunda olacak. Sizin 12. Evinizde gerçekleşen bir tutulma olacak. 12. Ev iç dünyanız, kendinizi biraz kapattığınız, dinlendiğiniz, yardım konularının ön planda olduğu, meditasyon, derinleşme konularını ortaya çıkaran bir evdir. İç dünyanıza çekilebilirsiniz. Hayatın sıkıntı veren ön plana çıkamadığınız konular başkalarına bağlı olduğunuz durumlardan biraz olsun kurtulmanız mümkün. Artık arkadaşlık dostluklar içinde daha emin mutlu adımlarla ilerliyorsunuz.  Gizli bir konu bu dönemde açığa çıkabilir. Kimin dost kimin düşman olduğunu anlayabilirsiniz.

YENİ AY İKİZLER BURCUNDA! Derin bir nefes aldığınız içsel huzuru bulduğunuz bir döneme girdiniz. Finansal konuda işte yeni anlaşmalar, maaş artışları söz konusu. MERKÜR RETRO İkizler burcunda:7 HAZİRAN-1 TEMMUZ 2014. Kişisel evinizde gelişiyor. Para  artışı konusunda biraz beklemeler gecikmeler yaşanabilir. 1. Evde yaşanacağı için bir süre zihinsel konulara eğilebilirsiniz. Kafanıza koyduğunuz şeyleri başlatmakta gecikmeler yaşanabilir. Kardeşinizin veya sizin eğitim konuları gündeme gelebilir. Kişisel kararlarınızı retrodan sonra netleştirin.  27–28 Haziranda para evinizde yeni ay var terfi ya da artış belli olmuş olabilir. Yeni müşterilerle ilişkiler, aile içi yatırımlar, ev almak ya da yenilemek gibi konulara dikkat veriliyor. Aşk hayatınız inanılmaz güzel ve canlı ilerliyor. Geziyorsunuz, bir orada bir buradasınız. Giyim kuşam, cilt bakımı, dış görüntünüze fazla özen gösteriyorsunuz. Özellikle 6-8 Temmuzda muhteşem aşklar yaşayacaksınız. Henüz tanışmadıysanız tam zamanı. Temmuz ortasında istediğiniz para geliyor ve sizde kendinize değerli eşyalar satın alıyorsunuz. Yeni müşteri ilişkileri de faydalı olacak.

JÜPİTER Aslan burcuna giriyor:16 TEMMUZ 2014 den itibaren bir yıl boyunca Jüpiter (şans, bolluk, genişleten, eğiten) Aslan burcuna giriyor. 3. Eviniz olan Aslanda konumlanan Jüpiter, yakın çevre akrabalar, komşular, çok sık görüştüğünüz kişilerle alakalıdır. Aynı zamanda eğitim, iletişim, medya, basın, bilgisayar, organizasyonel konular, konuşma, yazma sanatı, gazete dergi gibi konuları ifade eder. Çok yönlülük, dil becerisi, hava ilgili uğraşları, nakliye, taşınmayı da anlatır. Siz de bu konularda şanslarınız açılıyor. Daha çok seyahat edebilirsiniz. Gidiş gelişler artar. Hem iş hem tatil amaçlı, dil eğitiminizi kuvvetlendirebilir, eğitim ve iş konusunda uzmanlaşabilirsiniz. Hayat görüşü genişler, yakın çevresini genişletir. Yazı çalışmaları varsa yayınlayabilir. Yakınlarıyla dargınlığı varsa ortadan kalkar ve onlardan çok yardımlar görürsünüz. Etrafınızdaki kişiler  cömert davranacaklardır. Bu dönemde iş amaçlı da anlaşmalar görüşmeler yapıp önemli müşterilerle iş bağlantıları yapabilir.

DOLUNAY! 8 Ekim de Koç burcunda gerçekleşiyor.  Mart- Nisan aylarında başlamış olduğunuz ilişkiler, aşk, dostluk arkadaşlık, eğlence hayatınızla ilgili artık bir karar sürecindesiniz. Nişanlıysanız evlilik verebilir ya da yeni planlar yapıp aşk hayatınızı yenileyebilirsiniz. Bebek sahibi olmak isteyen kişiler bu dönem çok uygundur. Uzun bir tedavi süreci hamilelik ya da doğumu gerçekleştirebilir. Emek verdiğiniz ilişkiler konusunda aşkınızla barışabilirsiniz.  Çocuklarınızın yaratıcılığı ortaya çıkar. MERKÜR Retro Terazide ( 4 Ekim–25 Ekim 2014) Son bir kez retro olacak. Sizin aşk ve arkadaşlık, eğlence dünyanız, sanat çalışmalarınızla ilgili konularda beklemeler, geçici sorun veya aksilikler yaşanabilir. Planlar bir sürelik bozulabilir.  Retro boyunca hiçbir konuda asla risk almayın akışta kalın ve Merkür retronun geçmesini bekleyin.

2014 ün son tutulması- 23 Ekim gecesi AKREPTE GÜNEŞ TUTULMASI olacak.  İş ve sağlık evinizde. Yeni bir iş teklifi ile karşılaşabilirsiniz. İş koşullarında yenilenmeler yaşanabilir. Beraber çalıştığınız arkadaşlarınız veya patronda değişiklik olabilir.  Sağlık konusunda da yenilenmeler var. Şimdiye kadar sağlıkla ilgili konularda,  henüz köklü çözüm elde edemediyseniz şimdi tam zamanı operasyon geçirebilirsiniz ama sonucu Venüs orada olduğundan iyi geçecektir.27-28 de bu konularla ilgilisiniz. Eğer gerçekleştirdiğiniz resmi tarihler, anlaşmalar varsa ertelemek gerekecek. Üzülmeyin geç olsun güç olmasın önemli olan sağlık.

DOLUNAY İKİZLER BURCUNDA 6 Aralık 2014! Girişimlerin sonuçlarını aldığınız bir dönem. Yalnız başına değilsiniz, ortaklı konular gelişmekte, önemli kararların ve girişimlerin gerçekleştiği bir süreçtesiniz. Evlilik ve ortaklık anlaşmaları hayatınıza giriyor.

23 Aralık 2014 - SATÜRN YAY BURCUNDA! Satürn Ekim 2012 den beri süregelen turunu tamamlayarak Yay burcuna giriyor. Enerjisini yaz aylarından almaya başladığımız pozitif Yay burcu hayatımızı, evlilik ortaklık ikili ilişkiler alanında etkilemeye başlayacak. Bir yıl daha sona erdi İKİZLER 2014 ün size evlilik, AŞK, BEBEK, SAĞLIK, YENİLENME, İÇSEL RAHATLAMA, EĞİTİM, GENİŞ BİR ÇEVRE, DESTEK getirmesini sabırla bekleyin.

Not: Yukarıdaki burç yorumları genel yorumlardır. Kişiye özel harita yorumu, doğum bilgileri ile gerçekleşmektedir. Kişisel haritaya baktırmak ve bu konuda bilgi almak isteyenler talinagdere@hotmail.com a başvurabilirler. (doğum saatini bilmek gerekli) 

Facebook Sayfamızı Takip Ederek Tüm Güncellemelerden Haberdar Olabilirsiniz ! 
www.Facebook.com/TalinAgdere



  • Share:

You Might Also Like

0 yorum