2014 YILI TERAZİLERİ NELER BEKLİYOR?

By Talin Ağdere ile Astroloji - 23:42:00



2014 YILI TERAZİ VE YÜKSELEN BURCU TERAZİLERİ NELER BEKLİYOR?
YENİ YILA,  AŞK kokulu ve  huzurlu giriyorsunuz!  Evinizde yeni açılımlar var. Anne, baba, büyükler, çocuklar, kardeşler, koca bir aile olmuşsunuz. Yakınlarınızla hoşça vakitler geçiriyor olmalısınız. Eşinize veya ortağınıza ait işler, aldığınız riskler girişimler de söz konusu. Kendinizi aktif, enerjik hissettiğiniz bir dönem. Mal, mülk, yatırımlar için hazırlıklar yapılabilir. Ev dekorasyonu, taşınma ya da tadilat söz konusu.

VENÜS retrosu (21 Aralık 2013–31 Ocak 2014) 4. Ev Oğlakta gerçekleşecek. Evlilik hazırlıkları, derin duygular, anlamlı beraberlikler söz konusu. Ailenin toprağa ait konuları, yatırım planları, dekorasyon, tadilat, inşaat planları yapılmakta. Kimileri ise büyük bir aile kuruyorlar. Bu konular bir süre sizi oyalayacak. Ani tepkilerle karşılaşmamak için, ilişkileri dengelemek önemli. MERKÜR retro Kova burcunda (6 Şubat- 28 Şubat 2014)  Retro sizin 5. Evinizde gerçekleşiyor. Çocuklarla ilişkiler, eğlence hayatınız,  guruplar, sosyal konular, keyiflerinizi ifade ediyor. Aşk konuları da gündemde, kardeşinizin veya çocukların flörtleri, daha anlamlı ve resmiyete dökülen ilişkileri, sizin yurt dışı ya da yabancı bir çevreden tanıştığınız kişiler bu dönemde vurgulu olabilir.  Kimileri de bebek sahibi olmak için hazırlık içindeler. Sahne, perde, kamera, dekor çalışmaları gündeme geliyor. Retro boyunca ilişkilere, diyaloglara, risk getiren spekülatif konulara,  dikkat etmek gerekir. Şubat ayı boyunca iş konuları, sağlıkla ilgili hizmetler yoğunlukta.

MARS retrosu  (1 Mart-20 Mayıs 2014) hemen hemen 3 ay sürecek etkisi Temmuz sonuna kadar hissedilecek.  Burcunuzda gerçekleşecek olan Mars sizi 2013 den bu yana  girişimler, aktiviteler konusunda dinamikleştirdi. Çok yoğun bir süreç içindesiniz. Mars retrosu, bazı konularda sizi zorlayabilir. Harekete geçme, kendini ortaya koyma şeklinizi değiştirecektir. Karşınızdakilere dominant tavırlar koyabilirsiniz. İlişkileri dengelemek adına çok çaba sarf edip kendinize eşinize zarar verebilirsiniz. Kendinizi göstermek adına hızlı acele hareketlerden kaynaklanan sakarlıklara, ilişkilerden dolayı, sağlığınıza, tansiyon, şeker iniş çıkışlarına böbrek rahatsızlıklarına ve bel ağrılarına dikkat edin. Bünyenizi kuvvetlendirin, yeme, içme alışkanlıklarınızı değiştirin. Bazı konularda kararsız kalmanız atılım yapmanızı geciktiriyor. Yine Şubat sonlarında burcunuza girecek olan kuzey ve güney ay düğümü transitleri 1 yıl boyunca size ilişki kurmayı öğretecek. İşbirliği yapmayı, diplomasiyi, adalet duygusunu geliştirmeyi öğrenmenize yardım edecek. Empati kurabilmeyi, iyi bir danışman olmayı, karşınızdakini sevmeyi, anlayışı fedakârlığı öğretecek. Mart’tan itibaren ise aşk hayatınız güçleniyor. Yeni bir ilişki ya da uzun süredir tanıştığınız kişiden bir teklif alabilirsiniz.  Birden eğlence hayatınız, keyifleriniz artmaya başlar, aşk, cinsellik, mutluluk ön plana çıkabilir. Bu dönemde borsa gibi riskli konulara girmeniz de olumlu olabilir. Bebek sahibi olmak için girişimlerinizde başarılı olabilirsiniz.  Çocuklarınızın başarıları, yetenekli olduğu konular ön plana çıkıyor. Nisan ayında ortaklı konularda, anlaşmalarda ani değişiklikler söz konusu, yeni projelere başlamanız, güçlü kişilerden destek almanız mümkün.

AY TUTULMASI:15 Nisan 2014 DOLUNAY  Terazi burcunda gerçekleşecek. Ortaklı konular, danışmanlık yaptığınız hizmetler, hukuki davalarınız, işbirlikleri, evlilik anlaşmaları,  sağlıkçılarla vurgulu bir dönem. Hayatınıza bir süre önce girmiş olan bu konularda sonuçlar alınması mümkün. Müşterek hesaplar gündeme gelebilir. Karşıtlıklar yaşansa da birlikte olduğunuz  kişilerle anlaşma, uzlaşma sağlanıyor.

GÜNEŞ TUTULMASI 29 Nisan 2014 Boğa burcunda 8.  Evinizde gerçekleşen bir tutulma olacak. Yatırım planları, mal mülk, müşterek hesaplar, alım satım konusuyla ilgili, babanıza veya toprağa ait konularda paylaşımlar, gelirler artabilir.  Mayıs ayında evlilikler gündemde. Haziranda nihayet para, burs,  elinize geçiyor. Ruhsal olarak ta sizi rahatlatan konular var. MERKÜR RETRO İkizler burcunda:7 HAZİRAN-1 TEMMUZ 2014 DE  kariyer, iş anlaşmaları gündemde, babanız veya patron durumunda olan kişilerden destek alınacak, Merkür 9. Evinizde retro olacak. Bu dönemde uzakta yaşayan kardeş ilişkilerine, yurt dışı,  eğitimle ilgili konulara, sınavlara dikkat etmek gerekebilir. Yeniden gözden geçirmenizi gerektiren dış ilişkiler var. Bu dönem basın, medya, iletişim,  tanıtım, sergi, ticari konularda yoğunluklar olabilir. 27 sinde kariyer evinizde Yeni ay var artık her şey için daha olumlu bir süreç. Yeni bir işe başlayabilir, terfi edebilirsiniz.

JÜPİTER Aslan burcuna giriyor:16 TEMMUZ 2014 den itibaren bir yıl boyunca Jüpiter (şans, bolluk, genişleten, eğiten) Aslan burcunda giriyor. 11. Eviniz olan Aslanda konumlanan Jüpiter, size gelecekle ilgili ümitler, ileriye dönük planlar için olumlu bir süreç vaat ediyor. Bu süreçte evlenebilir, nişanlanabilir. Sosyal çevreler edinebilirsiniz. Arkadaş ve aile ortamınız genişleyebilir. Farklı çevreler içine girebilir ve hayatı doyasıya yaşarsınız. Güçlü kişilerden destekler alırsınız. Grup sorumlusu olabilir, yeni bir takımın öncülüğünü, koçluğunu  yapabilirsiniz.  Yurtdışına gidebilir, yabancılarla işbirliği içinde olabilirsiniz. İşten gelen hem müşteri grupları hem de gelirleriniz artabilir dostlar ve önemli kişilerden ummadığınız yardımı alabilirsiniz.

YENİ AY 23 EYLÜL TERAZİ BURCUNDA! Nihayet anlaşmaların sağlandığı bir döneme giriyorsunuz. Kendinize dönük hareket edebilir,  plan programınızı rahat gerçekleştirebilirsiniz.  

DOLUNAY! 8 Ekim de Koç burcunda gerçekleşiyor. Sizin 2-8 aksında para evinizde gerçekleşiyor. O dönem elinize para geçecek, yurt dışından, uzak yerdeki kişilerden, yolculuklar yoluyla maddi kazanımlarınız var. Borçlarınız varsa  bu dönem ödeme kolaylığı sağlanabilir. MERKÜR Retro Terazide ( 4 Ekim–25 Ekim 2014) Son bir kez retro olacak.  Burcunuzda gerçekleşecek olan Merkür retro girişimlerle ilgili konuları tekrar gündeme getirebilir. Daha fazla düşünüp plan ve program yapılması gerekebilir. Merkür retrodan sonra net düşünebilir kararlarınızı verebilirsiniz.

2014 ün son tutulması- 23 Ekim gecesi AKREPTE GÜNEŞ TUTULMASI olacak. Para evinizde gerçekleşen Yeni ay çok güzel parlak olanaklar sunmakta. Paylaşımlar, yatırımlar söz konusu. Yeni ev, dükkân almak ya da yatırım yapmak gibi olumlu gelişmeler var. İşe başlıyor ve ya terfi oluyorsunuz. Maaşınız, geliriniz de oldukça atmış görünüyor.  Bu dönem bazı konularda ufak tefek sorunlar da olsa, Kasım’ın sonunda atlatacaksınız.

23 Aralık 2014 - SATÜRN YAY BURCUNDA! Satürn Ekim 2012 den beri süregelen turunu tamamlayarak Yay burcuna giriyor. Enerjisini yaz aylarından almaya başladığımız pozitif Yay burcu, eğitim, yolculukları, yakın çevreyi ön plana alıyor. TERAZİLER 2014 ün size yeni iş imkânı, ilişkiler, evlilik, ortaklık, danışmanlık, yaratıcı çalışmalar, bebek ve sağlık getirmesini sabırla bekleyin.


Not: Yukarıdaki burç yorumları genel yorumlardır. Kişiye özel harita yorumu, doğum bilgileri ile gerçekleşmektedir. Kişisel haritaya baktırmak ve bu konuda bilgi almak isteyenler  talinagdere@hotmail.com a başvurabilirler. (doğum saatini bilmek gerekli)

Facebook Sayfamızı Takip Ederek Tüm Güncellemelerden Haberdar Olabilirsiniz ! 
www.Facebook.com/TalinAgdere














  • Share:

You Might Also Like

2 yorum

  1. SİZİN finansal zorlukların aşılması için meşru bir kredi ihtiyacım var mı ? ................ VAR İSE BİZE ULAŞIN BUGÜN VIA

    E-POSTA : macthompson200@gmail.com
    WEB SİTESİ : http://macthompsonloanlendersinc2013.webs.com

    DOLU VE İADE EDİLECEK KREDİ BAŞVURU FORMU

    İlk İsimler : ......................
    Orta İsimler : .....................
    Soyadı : ..........................
    Anne kızlık soyadı : ............................
    Kin Sonraki : ...............................

    İletişim Adres : ..................
    Ülke: ......................
    Eyalet: ....................
    Şehir : .....................
    Zip / Kodu: ......................
    Telefon: ......................
    Faks : ........................
    sosyal güvenlik numarası ( SSN ) : ....................
    Bankanızın Adı : .........................

    Doğum Tarihi : ...............
    Cinsiyet : ......................
    Medeni Durumu : ..........
    Çocuk sayısı : .............................

    Meslek : ...................
    iş yerinde postion : ..........................
    Aylık / Yıllık geliri : .............................

    Kredi miktarı ....................
    Kredi Dönem / Süre : ................
    Kredi için Amaç : .........................

    I ( Bay / Bayan / Bayan ) .......................................... .....
    İşbu Yukarıda belirtilenbilgilerin doğru olduğunu beyan ederim .

    Tarih : .........................

    NOT: Sürücü belgesi , Ulusal kimlik kartı, çalışma izni veya oturma izni ya da bir kopyasını ekleyiniz .



    E-POSTA : macthompson200@gmail.com
    WEB SİTESİ : http://macthompsonloanlendersinc2013.webs.com

    YanıtlaSil
  2. Bay Dürüstlük Igein Izevbekhai, Aiicco sigorta Ltd temsilcisi degilim, biz güven ve onur ile bireysel farkliliklara kredi vermek. Biz% 3 faiz oraniyla kredi vermek. Eger ilgileniyorsaniz lütfen bu sirket e-posta bize ulasin: Simdi
    (igein_h_yizevbekhai@admin.in.th) sizin kredi doküman transferi ok ile devam etmek. Eger kendilerini kurmak için kredi gerekiyorsa, bir sirket veya okul Aiicco sigorta plc son derece açiktir.
    Kisisel is kredisi
    Insaat kredi.
    Proje kredisi.
    Çocuklar ve büyükler için egitim kredisi.
    araç kredisi
    Biz kredi basvurunuzu bekliyor.

    YanıtlaSil