2014 YILINDA AKREPLERİ NELER BEKLİYOR?

By Talin Ağdere ile Astroloji - 00:10:00



2014 YILINDA AKREP VE YÜKSELEN BURCU AKREPLERİ NELER BEKLİYOR?


YENİ YILA, yakın çevreniz, akrabalarla birlikte giriyorsunuz!  Çevreniz genişliyor, farklı çevreden kişilerle yakınlaşıyorsunuz.  Eğitim konuları çok hareketli, eğitimci ya da danışmanlarınızla bir proje üzerine hazırlanıyorsunuz. Reklam, pazarlama, tanıtım, grafik, internet, yazı işleri, dergilerle ilgili fikirlerinizi başkalarına kabul ettirebilir, önemli görüşmeleri gerçekleştirebilirsiniz.  Ticari konular da anlaşmalar yapılabilir, ortaklı konular gündemde ama harekete geçmek uzun sürebilir.

VENÜS retrosu (21 Aralık 2013–31 Ocak 2014) 3. Ev Oğlakta gerçekleşecek. Bu dönemde yazı işleri ile uğraşıyorsanız, ortaklı bir konuda olumlu sonuçlar elde edilebilir. Önemli, tanınmış, güçlü kişilerle bağlantılar kurabilirsiniz.  Kitap, dergi, makale ile ilgili çalışmalar varsa yayınlayabilirsiniz. Kurs almak, eğitim vermek, el becerileri ile tanıtım yapmak da bu dönemde mümkün. Bilgisayar, internet satıcılığı varsa hareketlenecek. Retro dönemi bu konulara, ilişkilere, iletişime çok fazla dikkat edeceksiniz. MERKÜR retro Kova burcunda (6 Şubat- 28 Şubat 2014)  Retro sizin 4. Evinizde gerçekleşiyor. Aile hayatınızla ilgili yoğunlaşacağınız bir dönem. Evle ilgili planlar yapmak, eksik meseleleri konuşup gidermeye çalışmak, kardeşlerle ilgili konular, yolculuklar, bu dönem ele alınabilir. Geçmişte yaşanmış konular tekrar gündeme gelir. Sigorta, ev, alım satım, mülk, burs krediler gibi konular konuşulabilir. Bu dönemde aile hayatını yeniden yapılandırmak söz konusu. Babanız ve ya aile büyükleri ile birlikte genel konular üzerinde istişare yapılabilir. Önemli kararları retrodan sonra harekete geçirmekte fayda var.

MARS retrosu  (1 Mart–20 Mayıs 2014) hemen hemen 3 ay sürecek etkisi Temmuz 2014 e kadar hissedilecek.  Marsın retro (geri hareketi) burcunuzda 12. Evde ilerleyecek ve sizi bazı konularda yoracak. Enerjinizin biraz düşük olması, yorgun ve bitkin hissetmenize sebep olabilir. Bağışıklık sisteminizi güçlendirmelisiniz. Mikrobik hastalıklara karşı, önleminizi alın. Bu dönemde sağlıkla ilgili konulara çok dikkat edilmesi gerekir. Alerjiye sebep olabilecek yiyeceklerden, şekerden uzak durun.  Kişisel girişimleri gerçekleştirememek kişinin karşısına engel çıkması ya da bazı sebeplerden dolayı gerginlik yaşaması muhtemeldir. Gizli düşmanlıklara, kıskançlıklara karşı da hazırlıklı olmalısınız. Hırsızlık olaylarına da dikkat edin. Burada yapacağınız en doğru iş, kontrol sizin elinizde olmadığı için sorgulamamak, hedefe kilitlenip görevlerinizi yapmak. Müzik dinlemek, spor yapmak, meditasyon, yoga dua yapmak iyi gelebilir.  Özellikle, Nisan ayı boyunca 10-18 Nisan Merkür Uranüs - Mars kontakları var sağlığınıza dikkat edin. Sportif bir alanda çalışıyorsanız enerjiyi bu yöne yoğunlaştırıp çok başarılı olabilirsiniz. AŞK! 5 Nisandan itibaren aşk hayatınız canlanıyor, romantik pembe kokulu bir aşk hayatınız olacak. Eğlenceler, keyifler artıyor. Şiirler, yazabilir, birbirinize hediyeler alabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren bir konuda başarı elde edeceksiniz. Sanatınız, yeteneğinizle konuşulacaksınız.

AY TUTULMASI:15 Nisan 2014 ay tutulması Terazi burcunda gerçekleşecek. Uzun süredir tam olarak netleşemeyen ve enerjinizi düşüren olaylarla ilgili konular uzun süredir gündemdeydi. Bastırılmış duygular, geçmiş yıllardan gelen halledilmemiş sorunlar kızgınlıklar sizi zor durumda bırakmış ve kendinizi geri planda hissettirmiş. Fakat artık bu tutulma işlerinizin hızlanması ve hareketlenmesiyle bazı sonuçlar almanıza sebep olacak. Venüs Jüpiter kontakları, yaratıcı bir konuda başarı elde edebilirsiniz.  Yurt dışı bağlantılarınız gerçekleşecek, netice alacaksınız, ya da yetenek sınavına girdiyseniz başarılı olacaksınız. Sağlıkla ilgili konularda yenilenmeler var, yeni buluşlar, farklı tedavi sistemleri Mayıs ayından itibaren sağlığınıza şifa getirebilir.

GÜNEŞ TUTULMASI ve EVLİLİK KARARI! 29 Nisan 2014 Boğa burcunda 7.  Evinizde gerçekleşen bir tutulma olacak. Yeni ayda ortaklı konular gündeminize giriyor. Sanat, ya da estetik, tekstil, kozmetik ürünleri gibi Venüsyen bir konuda çalışıyor iseniz ortak olabilir, işinizi büyütebilirsiniz. Eğitimci, danışmanlık konusunda uzmanlaşabilirsiniz. Evlenmek için yeni açılımlar var. Uzun süredir canlanan aşk hayatınızla ilgili yeni kararlar alıyorsunuz, ciddileştirmek, söz, nişan gibi kararlar almak isteyebilir ya da evlilik tarihini alabilirsiniz. Hukuki konular gündemde ise, davalar, bu dönem olumlu geçebilir.

DOLUNAY AKREPTE 15 MAYIS 2014!  Akrep burcundaki dolunay, SAĞLIK yenileniyor! Girişimlerinizle ilgili aldığınız kararları göstermekte. İş, ortaklık, evlilik konusunda sonuçlar alınmakta. Devlet dairesi, resmi nikah, ya da evraklarla ilgili bir dönemdesiniz. İş ve sağlık konusunda çok önemli yenilenmeler var, spor veya sağlık sektörü çalışanı veya öğrenci iseniz, danışmanlarınızdan tam puan almak için hazırlanın. MERKÜR RETRO İkizler burcunda:7 HAZİRAN-1 TEMMUZ 2014 DE  kariyer, müşterek hesaplar, ortak hesaplar, sigorta, devlet daireleri, kardeşler ile ortak hesaplar, banka, kredi, burs, vergiler yoğunlaşıyor 27 sinden sonra çok önemli gelişmeler var. Beklediğiniz para veya destek geliyor. Beklentilerinize kavuşabileceksiniz. Alacakları tahsil edebilir, kredi kartlarınızı ödeyebilirsiniz. Miras beklentisi varsa bu dönemde alabilirsiniz. Operasyon gibi durumlar varsa pozitif sonuçlar alınabilir. Temmuz ayında eğitim, yolculuklar, dış ilişkiler ele alınmakta, çok önemli başarılar var. Yolculuklar gündeme geliyor. Özellikle, sergi, fuar gibi kendinizi geliştirecek geniş çevrelere tanıtacak faaliyetlere girebilirsiniz. Eğitim alabilir, mastır yapabilirsiniz. Bu dönemde yayıncılık, kitap çıkarmak, proje sunmak size başarı getirecektir. Beklediğiniz hukuk davasını da kazanmak mümkün.

JÜPİTER Aslan burcuna giriyor:16 TEMMUZ 2014 den itibaren bir yıl boyunca Jüpiter (şans, bolluk, genişleten, eğiten) Aslan burcuna giriyor. 10. Eviniz olan Aslanda konumlanan Jüpiter, size KARİYER, İŞ, EVLİLİK, annelik vaat ediyor.  Herkesin gözü önündesiniz. Bu dönem, iş değiştirebilir, önemli kişilerin desteğini alabilirsiniz. Bunlar, akademisyenler, sporcular, iş sahibi tanınmış kişiler, organizatörler, sanatçılar,  politikacılar, reklamcılar, kuyumcular, doktor, avukat, şov dünyasından ünlü kişiler olabilir. Bu kişiler sayesinde ün şöhret sahibi olabilir, güçlü temeller atabilirsiniz. Tepedeki Jüpiter sayesinde, başarı ve ödülü de almak mümkün. İşinizi büyütebilir yabancı bir çevreye taşıyabilir, çok sık seyahat edebilirsiniz.

DOLUNAY! 8 Ekim de Koç burcunda gerçekleşiyor. 6-12 aksında etkili olacak. Sağlık, sporla, işle ilgili konular ve kariyerle ilgili alınan kararlar var. Bu dönemde sanat kuyum şiir, sergi, tekstil, obje gibi yeni bir ürün piyasaya çıkarmak isteyebilirsiniz bunlarla ilgili başarı elde etmek ve sonuçlarını almak mümkün. Evlilik planı yapıyor ve henüz netleşmeyen konular varsa bu tutulma netleştirebilir. MERKÜR Retro Terazide  (4 Ekim–25 Ekim 2014) Son bir kez retro olacak.  12. Eviniz Terazide gerçekleşecek. Banka, kredi, borç, alacak burs, müşterek hesaplarla ilgili eksikleri tamamlama, varsa geçmişten gelen sorunları yeniden ele alma dönemindesiniz. Bu dönemde hukuki konularda ele alınır. Para kazançları ve harcamaları çok hareketlenir. Finansal konularda yurt dışı para girişleri olacaktır. Bu dönem arkanızdan konuşan kişilere, perde arkası oyunlara dikkat edin.

2014 ün son tutulması-  23 Ekim gecesi AKREPTE GÜNEŞ TUTULMASI olacak. Burcunuzda gerçekleşen tutulma size olağan üstü yenilenmeler getirmekte. Yeni iş girişimler, başarılar, evlilik konuları, ortaklıklar, sorumluluk aldığınız konularda açılımlar var. Eğitimle ilgili inanılmaz başarılar var. Yolculuklar hayatınıza girebilir. Basın, medya, teknoloji, eğitsel konulu, devlet yada güçlü şirket bağlantılı işlerde yer alabilirsiniz. Çok fazla iletişim içinde olacak, bilgisayar, internet, yazışmalar içinde yoğunlaşacaksınız. Yakın çevre, kardeşlerle birlikte olabilirsiniz.

23 Aralık 2014 - SATÜRN YAY BURCUNDA! Satürn Ekim 2012 den beri süregelen turunu tamamlayarak Yay burcuna giriyor. Enerjisini yaz aylarından almaya başladığımız pozitif Yay burcu, para kazançlarınız olan 2. Evinizi etki alanına alıyor.

Emekleriniz boşa çıkmıyor!   AKREPLER 2014 ün size yeni iş imkânı, evlilik, ortaklık, danışmanlık, burs, yaratıcı çalışmalar, yetenek, aşk, bebek ve sağlık getirmesini sabırla bekleyin.


Not: Yukarıdaki burç yorumları genel yorumlardır. Kişiye özel harita yorumu, doğum bilgileri ile gerçekleşmektedir. Kişisel haritaya baktırmak ve bu konuda bilgi almak isteyenler  talinagdere@hotmail.com a başvurabilirler. (doğum saatini bilmek gerekli)

Facebook Sayfamızı Takip Ederek Tüm Güncellemelerden Haberdar Olabilirsiniz ! 
www.Facebook.com/TalinAgdere

  • Share:

You Might Also Like

2 yorum

  1. SİZİN finansal zorlukların aşılması için meşru bir kredi ihtiyacım var mı ? ................ VAR İSE BİZE ULAŞIN BUGÜN VIA

    E-POSTA : macthompson200@gmail.com
    WEB SİTESİ : http://macthompsonloanlendersinc2013.webs.com

    DOLU VE İADE EDİLECEK KREDİ BAŞVURU FORMU

    İlk İsimler : ......................
    Orta İsimler : .....................
    Soyadı : ..........................
    Anne kızlık soyadı : ............................
    Kin Sonraki : ...............................

    İletişim Adres : ..................
    Ülke: ......................
    Eyalet: ....................
    Şehir : .....................
    Zip / Kodu: ......................
    Telefon: ......................
    Faks : ........................
    sosyal güvenlik numarası ( SSN ) : ....................
    Bankanızın Adı : .........................

    Doğum Tarihi : ...............
    Cinsiyet : ......................
    Medeni Durumu : ..........
    Çocuk sayısı : .............................

    Meslek : ...................
    iş yerinde postion : ..........................
    Aylık / Yıllık geliri : .............................

    Kredi miktarı ....................
    Kredi Dönem / Süre : ................
    Kredi için Amaç : .........................

    I ( Bay / Bayan / Bayan ) .......................................... .....
    İşbu Yukarıda belirtilenbilgilerin doğru olduğunu beyan ederim .

    Tarih : .........................

    NOT: Sürücü belgesi , Ulusal kimlik kartı, çalışma izni veya oturma izni ya da bir kopyasını ekleyiniz .



    E-POSTA : macthompson200@gmail.com
    WEB SİTESİ : http://macthompsonloanlendersinc2013.webs.com

    YanıtlaSil
  2. Bay Dürüstlük Igein Izevbekhai, Aiicco sigorta Ltd temsilcisi degilim, biz güven ve onur ile bireysel farkliliklara kredi vermek. Biz% 3 faiz oraniyla kredi vermek. Eger ilgileniyorsaniz lütfen bu sirket e-posta bize ulasin: Simdi
    (igein_h_yizevbekhai@admin.in.th) sizin kredi doküman transferi ok ile devam etmek. Eger kendilerini kurmak için kredi gerekiyorsa, bir sirket veya okul Aiicco sigorta plc son derece açiktir.
    Kisisel is kredisi
    Insaat kredi.
    Proje kredisi.
    Çocuklar ve büyükler için egitim kredisi.
    araç kredisi
    Biz kredi basvurunuzu bekliyor.

    YanıtlaSil