2014 YILINDA ASLANLARI NELER BEKLİYOR?

By Talin Ağdere ile Astroloji - 22:43:00




2014 YILINDA ASLAN VE YÜKSELEN BURCU ASLANLARI NELER BEKLİYOR?
YENİ YILA sağlık ve iş konularıyla giriyorsunuz. Yakın çevrenizle ilgili konular sizi bir hayli yormuş. İlişkiler kurmak, diplomatik olmak, her şeyi herkesin istediği gibi değerlendirmek gündeminizi oyalıyor. Sağlık konularıyla ilgili değişen koşullar yorulmanıza, koşuşturmanıza sebep olmuş. Ebeveynlerin  hizmet temaları, angaryalar, günlük işlerinizdeki koşuşturmalar keyiflerinizi engellemiş.  İşle ilgili de yenilikler var. Yurt dışı konuları, ortaklıklar, onlarla ilgili projelerde hazırlık dönemi içindesiniz.   

VENÜS retrosu (21 Aralık 2013–31 Ocak 2014) 6.  Ev Oğlakta Venüs retrosu yaşanacaktır. Para kazançları, müşterilerle ilişkiler değerlendirilmekte. Bir işin teknik konuları, çalışma koşulları da göz ardı edilmemeli. Yakın çevrenizden bir kişinin sağlık sorunu, operasyon, tedavi gibi sorunları olduysa, iyileşme aşaması kaydediliyor. Onun bakımı, düzeni, sağlık şartları düzenlenmekte.   Siz de bu dönem, diyetinize, yediklerinize daha çok dikkat etmek için sağlık programı hazırlamalısınız. Daha önceden geçirmiş olduğunuz sağlık  sorunları bu tarihlerde tekrarlayabilir, önlemci olmalı, tedavisine yoğunlaşmalısınız. MERKÜR retro Kova burcunda (6 Şubat- 28 Şubat 2014)  Bu dönemde, ortak konularda alınan kararlar, işin finansal durumu, anlaşmalar ve kontratlar ele alınır. Yabancı ortaklarınızla bir arada olmak, konuları değerlendirmek gerekecektir. Bu dönemde eşinizle de bazı konuları ele alıp düşünmek konuşmak durumundasınız. Retrolarda anlaşmalara, sözleşmelere, konulara daha fazla değinmek ve değerlendirmek gerekir. Anlaşmazlıklar da yaşanması mümkündür, hatta diyaloglar sertleşebilir, ben bilirimci tavırlar da hâkim olabilir. En iyisi siz düşünün değerlendirin, retrodan sonra karar verin ve onaylayın. 

DOLUNAY ASLAN BURCUNDA! 15 Şubat’ta Dolunay Aslan burcunda gerçekleşecektir. İlişkiler, anlaşmalar gündemde! Yurt dışı ile ilgili bazı ortaklı konuşmalar, görüşmeler sonucu kararlar alınmakta. Kardeşler, dostlar, arkadaşlar, yakın çevre ile ilgili konularda eşinizle yapmış olduğunuz bazı değerlendirmeler olabilir. Bazı şeyleri avukata ya da babanıza danışmakta fayda var, kararlarınızı Merkür retrodan sonraya bırakın.

MARS retrosu  (1 Mart-20 Mayıs 2014) hemen hemen 3 ay sürecek etkisi Temmuz 2014 sonuna kadar hissedilecek. 2013 yılında başlamış olduğunuz ve hala devam etmekte olan yakın çevre ile ilgili problemler yoğunlaşabilir.  Konular birden tartışmaya dönebilir. Eğitim konuları, yolculuklar, iletişimdeki yoğunluklar, yurt dışında yaşayan kişilerin problemleri, internet çalışmaları, halkla ilişkiler bu dönem aktifleşiyor. Her şeyi kontrol etmek, düzenlemeye çalışmak ve organize olmakta zorlanabilirsiniz. Mars retrosunda araba kullanırken, iletişim kurarken dikkatli olmalı, acelecilikten uzak durmalısınız.

AY TUTULMASI:15 Nisan 2014 ay tutulması Terazi burcunda gerçekleşecek. Yakın ve uzak çevre ile ilgili, yolculuklar, yayıncılık, medya, ticaret, eğitim, kardeşler, hukuki konular, seminer, fuarlar ön planda olur. Bu konularla ilgili kararlar alınır.  Baskıya zorlanmaya hiç tahammül edemediğiniz bir dönemdesiniz. Kendinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Fikirlerinize ters düşen kişilere meydan okuyucu bir etki verebilir. Özellikle, özgürlüğünüze engel olan gereksiz pürüzlerden. Uzakta yaşayan kişilerden alacağınız haberler de dengenizin bozulmasına sebep olabilir.

GÜNEŞ TUTULMASI 29 Nisan 2014 Boğa burcunda olacak. Sizin kariyer evinizde gerçekleşen bir tutulma ön plana çıkaracak.  İşe girebilir, terfi edebilirsiniz. Kalıcı işler yapmak için güç toplayacaksınız. Toplumun önünde parlayacak, daha görünür hale geleceksiniz. Bu dönemde yakın çevreden ya da iş yaptığınız kişilerden gelen para akışı da gerçekleşebilir. Anne-babanızdan gelen mali destek de sizi sevindirebilir. Yine bu dönemde öğrenciler, büyük başarı elde edebilir, lisans, mastır yapmaya karar verebilirsiniz. MERKÜR RETRO İkizler burcunda:7 HAZİRAN-1 TEMMUZ 2014 DE  3 Hafta boyunca etkili olacak. Sizin guruplar, arkadaşlık, dostluk, iş çevresi evinizde gerçekleşiyor. Gruplarda hareketlilik var, Bir takım sorumluluklar henüz bitmemiş, bu dönem alınacak kararlar önemli, takım sorumlulukları, toplantılar hali hazırda. Verilen kararlar iyi değerlendirilmeli zihinsel konular, teknoloji, yazışma görüşmeler, bilgisayarla ilgili projelerde yeniden yapılandırmaya girmek için Merkürün retrodan çıkmasını bekleyin.

JÜPİTER Aslan burcuna giriyor:16 TEMMUZ 2014 den itibaren bir yıl boyunca Jüpiter (şans, bolluk, genişleten, eğiten) Aslan burcuna giriyor. Evinize yerleşen Jüpiter 1 yıl boyunca size olağanüstü fırsatlar verecek. Yeniden iş kurmanızı sağlayacak, kişisel gelişiminizi tamamlamak için fırsat sunacak. Çocuklarınızla ilgili planlar, onların sorumlulukları, başarıları verimli olacak. Aşk hayatınız canlanacak. Yolculuklar, seyahat, eğitim fırsatları gelişecek. Birçok konuda ummadığınız açılımlar içindesiniz. Bu yıl doğum, evlilik gibi konular da hayatınıza girebilir. 12 yıllık bir döngünün başlanıcına merhaba diyeceksiniz!

27 TEMMUZ 2014 Yeni ay Aslan burunda! Hayatınıza yeniliklerin girdiği bir dönem.  Fırsatlar ayağınıza geliyor.  Hayata daha  olumlu bakacağınız bir süreç başladı.

DOLUNAY! 8 Ekim de Koç burcunda gerçekleşiyor. Bu tutulma, size enerji verecek. Yakın çevre ile ilişkiler olumlu olacak. Eğitimle ilgili çok iyi sonuçlar alıyorsunuz. Çevre geziler, projeler başlıyor. Seyahatler, çocuklarla ilgili gelişim fırsatları, eğitimcilerin gözüne giriyorsunuz. Yakın çevreden destekler alacaksınız. Basın, medya, yazışmalarda başarılar var, yayıncılık sektöründe sanat çalışmalarında, ilişkilerde ön plana çıkıyorsunuz. Çevreden çok büyük destekler var.  Yazı çalışması veya senaryo, proje, kitap gibi yayına girecek olan çalışmalarınız gerçekleşebilir.  Bu dönem Merkür retro olduğundan bilgisayarları, yayınları yedeklemeyi, konuların üzerinde iki kez düşünmeyi ihmal etmeyin, kardeşlerle ilişkilerde daha uzlaşmacı olmalısınız. MERKÜR Retro Terazide ( 4 Ekim–25 Ekim 2014).

2014 ün son tutulması- 23 Ekim gecesi AKREPTE GÜNEŞ TUTULMASI olacak. Eviniz, özel hayatınızı ön plana alan, ebeveyn konulu bir tutulma gerçekleşecek. Evinizle ilgili yenilenmeler, tadilatlar, dekorasyon çalışmaları hayatınıza girebilir. Eğer bebek sahibi olmak istiyorsanız müjdeli haberler alabilirsiniz. Çocuğunuzla ilgili eşyalar alınabilir. Aile fertleriyle ilgili de alınacak kararlar önünüzü açacak, önemli bitişler ve başlangıçlar yaşanmakta. İş yoğunluğunuz artacak, çalışmalara ağırlık vereceksiniz. Büyüklerin de sağlık sorunları, miras, alım satım, mülk, yerleşim konuları da gündeme gelebilir.

23 Aralık 2014 - SATÜRN YAY BURCUNDA! Satürn Ekim 2012 den beri süregelen turunu tamamlayarak Yay burcuna giriyor. Enerjisini yaz aylarından almaya başladığımız pozitif Yay burcu aşk hayatını, keyifleri, çocukları konu alan 5. evinizi etki alanına alıyor. Bir yıl daha sona erdi ASLANLAR  2014 ün size yeni bir ev, sağlık, yenilenme, bebek, evlilik, yatırım fırsatı vermesini sabırla bekleyin.


Not: Yukarıdaki burç yorumları genel yorumlardır. Kişiye özel harita yorumu, doğum bilgileri ile gerçekleşmektedir. Kişisel haritaya baktırmak ve bu konuda bilgi almak isteyenler  talinagdere@hotmail.com a başvurabilirler. (doğum saatini bilmek gerekli)

Facebook Sayfamızı Takip Ederek Tüm Güncellemelerden Haberdar Olabilirsiniz ! 
www.Facebook.com/TalinAgdere











  • Share:

You Might Also Like

4 yorum

  1. inanamıyorum sanki kafamdaki düşünceleri ben söylemişim siz yazmışsınız talin hanım ne hissediyorsam kendimle ilgili 2014'e dair herşey bu yazının içinde var kaleminize sağlık

    YanıtlaSil
  2. Talin hanım, yorumlarınız için çok teşekkürler. Yüreğinize ve emeğinize sağlık. geçen sene yaptığınız gibi tekrar sorularımıza cevap olabileceğiniz bir paylaşım yapmayı düşünüyor musunuz?

    YanıtlaSil
  3. Bay Dürüstlük Igein Izevbekhai, Aiicco sigorta Ltd temsilcisi degilim, biz güven ve onur ile bireysel farkliliklara kredi vermek. Biz% 3 faiz oraniyla kredi vermek. Eger ilgileniyorsaniz lütfen bu sirket e-posta bize ulasin: Simdi
    (igein_h_yizevbekhai@admin.in.th) sizin kredi doküman transferi ok ile devam etmek. Eger kendilerini kurmak için kredi gerekiyorsa, bir sirket veya okul Aiicco sigorta plc son derece açiktir.
    Kisisel is kredisi
    Insaat kredi.
    Proje kredisi.
    Çocuklar ve büyükler için egitim kredisi.
    araç kredisi
    Biz kredi basvurunuzu bekliyor.

    YanıtlaSil