2014 YILINDA KOVALARI NELER BEKLİYOR?

By Talin Ağdere ile Astroloji - 01:34:00



2014 YILINDA KOVA VE YÜKSELEN BURCU KOVALARI NELER BEKLİYOR?


Yılın ilk haftaları Kovalar, biraz içe dönük tavırlar sergileyebilir. Henüz işlerin tamamlanmamış olması, plan ve projeleri uygulamaya geçirememek, sizi üzmesin. Nihayetinde herkesin olduğu gibi sizinde içe çekilmeye, düşünmeye, fikir üretmeye ihtiyacınız var. Yıllardır, bir girdabın içinde sürükleniyor gibiydiniz, karışıklık yaşandı bundan dolayı gerçek hedeflere yönlenmekte zorlandınız. 2012 Şubat ayından itibaren Neptün burcunuzdan ayrıldıktan sonra fikirlerinizde daha somut, akılcı düşünmeye başladınız, gelen fırsatları değerlendirdiniz. Satürn 5 Ekim 2012 de kariyer evinize yerleştikten sonra ise, siz bile şaşırdınız konumunuza. Artık ciddi işler yapmanın ve iş meslek sahibi olmanın, yükselmenin, geçmiş yılların acısını çıkarmanın zamanı.

OCAK ayında, VENÜS retrosu (21 aralık 2013-31 Ocak 2014) siz Kovaları biraz içinize döndürebilir. Kimileri özlem, hasretlik duyabilir. Diğerleri ise eşlerinin sevgisine ihtiyacı vardır. Gizli sevgiler yaşanabilir, yasak bir aşk! Yeni girişimler için uğraşan Kovalar, hazırlık içindeler.  Yalnızlık problemi varsa bunalımlı geçebilir. Temelleri atılmış bir arkadaşlık bu dönemde daha sağlamlaşır. Herkesin göremediği gizlediğiniz bir aşk olabilir. Mistikliğe güzel duygulara sevgiye dönük konulara eğilim olur. Bilinçaltından olumlu bir şekilde faydalanıp yeni bir ürün çıkartmak ya da yaratıcı çalışma yapmak için gizli hazırlıklar yapılır. Daha sonra ortaya çıkışı muhteşem olacaktır. 30 Ocak 2014 KOVA burcunda Yeni ay! Girişimlere, projelere başlayabilir, artık önünüzü daha rahat görebilirsiniz. Finansal konularla ilgilisiniz, sanat çalışmalarını, fikirlerinizi paraya çevirmek en doğrusu fakat hazırlık evresi daha bitmedi. Birde Merkür’ün rötar zamanına denk geldi. Her neyse biraz bekletecek!  MERKÜR retro Kova burcunda (6 Şubat- 28 Şubat 2014)  fikirlerinizi projeye çevirmek aşaması bazı sebeplerden dolayı biraz karışmış olabilir. Bürokrasi engellere takılmış ya da yeterli kaynak bulamamak sorun çıkarmış olmalı. Bankalar, devlet daireleriyle yaşanan mevzular uzamış olabilir. Bu sizi biraz gerginleştirir ve kafanızı karıştırabilir. Hiç dert etmeyin bu devreyi ciddi konulardan uzaklaşarak cazip şeylere yönelerek geçirin. Göreceksiniz retro bitsin her şey yoluna girecek. Özellikle 5 Mart’tan itibaren kendinize, dış görüntünüze önem verecek sevecen ve sıcak tavırlarınızla dikkat çekeceksiniz. Tarzınızı değiştirebilir, yeni bir moda akımını takip edebilirsiniz. Gizli ilişkinizi ortaya çıkarabilirsiniz, ya da kafanızdan tam olarak silebilir ve özgürleşebilirsiniz.

MARS retrosu  (1 Mart-20 Mayıs 2014) 3 ay gerçekleşecek etkisi Temmuz sonuna kadar  hissedilecek. 2013 yılında başlamış olduğunuz, yolculuklar, yabancılarla iletişim, yurtdışı konuları yoğunlaşabilir. Akademik çalışmalar, medya-basın, ticari konular, dışa açılma, sergi, fuarlar bu zamanda ele alınabilir. Yakın çevreden, evden uzaklaşmak gerekebilir. Sorumluluklara odaklanma zamanıdır. Kimileri ise uzun süren bir hukuk savaşı veriyor olabilir, sabırla hedef şaşırmadan sonuna kadar savaştıklarında umduklarını bulabilirler. Bu dönemde yurt dışına gidip eğitim alabilirsiniz.  Enerjinizi fikirlerinizi kendi aklınızı zenginleştirmek ve yeni açılımlar yakalayabileceğiniz tecrübelere girişmek için kullanabilirsiniz.

AY TUTULMASI:15 Nisan 2014 ay tutulması Terazi burcunda gerçekleşecek. Bu tutulma size yolculuk, seyahat verebilir. Yurtdışında ya da uzak yerde yaşayan yakın akrabanızla görüşme fırsatı yaratabilir. Yabancılarla iş anlaşması yapılması da mümkün.

GÜNEŞ TUTULMASI 29 Nisan 2014 Boğa burcunda olacak.  Özel hayatınız eviniz, iç dünyanız, çocukluğunuz, mutluluğunuzu etkileyecek bir tutulma! Eğer yurtdışında bir süredir bulunduysanız eve dönüş zamanı olabilir. Ailenizi, ebeveynlerinizi görme vakti gelmiştir. Bekârsanız evlilik planları yapılabilir. Ev, mülk satın alma gibi konuları açığa kavuşabilir. Uzun süredir istediğiniz bir eşya, obje, sanat eseri satın alabilirsiniz. Kendinizi güvende hissetmek için bir takım değişiklikler yapılabilir. MERKÜR RETRO İkizler burcunda: 7 HAZİRAN-1 TEMMUZ 2014 DE -  3 Hafta boyunca etkili olacak. Kovaların retroda aşk hayatları gündeme gelecek. Aşk hayatınızda karışıklık yanlış anlaşılmalara dikkat etmek gerekir. Sağlam olan ilişkiler bile bu dönem test edilebilir. Hayatınızda bir aşk yoksa eğer, daha önceden yaşanmış bir aşk hikâyesi veya  1 kaç ay öncesinden tanışmış olduğunuz kişi size aşk ilanı edebilir. Bu konuyla ilgili düşünceleriniz karışabilir. Tabii ki net olmak için retronun geçmesini beklemelisiniz. Evliler çocuk müjdesi ile karşılaşabilirler. Bebek sahibi olma veya bu konuyla ilgili çalışmalara girmek istenebilir. Özellikle Haziran ayı boyunca evde huzuru, ay ortası itibariyle ise aşkta mutluluğu yakalayacaksınız! Ay sonuna doğru bebek müjdesi sizi sevindirebilir.

JÜPİTER Aslan burcuna giriyor:16 TEMMUZ 2014 den itibaren bir yıl boyunca Jüpiter (şans, bolluk, genişleten, eğiten) Aslan burcuna giriyor. Karşıt eviniz olan Aslan’da konumlanan Jüpiter, karşıdan gelen fırsatlar sunacak. Artık tek başına mücadele yerine hayat ortağına sahip oluyorsunuz. Evlenme teklifi alabilir, ya da bir süredir beraberliğinizi evlilikle noktalayabilirsiniz. Yabancı bir eş, cömert yüce gönüllü, hayatı doyasıya yaşamayı seven biriyle karışılabilirsiniz. Bu akademisyen olabilir, ne olursa olsun işinin ehli lider vasıflarına sahip biri olacaktır. Hepsinden önemlisi aile kurmaya hevesli ve ailesinin yöneticisi olacak her bakımdan sarıp sarmalayacaktır. Evliler veya girişimciler, danışmanlık hizmeti kurabilir. Bekârlar babalarından destek alabilir. Avukatlık işleriniz positiv olacaktır. Yabancılarla ortaklı iş ilişkisi kurulabilir.

DOLUNAY! 10 Ağustos 2014 Kova burcunda gerçekleşiyor. Uzun süredir geliştirdiğiniz kişisel gelişmelerin, girişimlerin, yaptığınız çalışmaların sonuçlarını alma zamanı geldi. Jüpiter de evlilik evinize girdiğinden mutluluk kapınızda, bekârlara evlilik gözüktü, bebek sahibi olmak, ilişki kurmak, ortak olmak çok sevindirici. Evliler ise beraberliklerine mutluluk katıyorlar. Dargın olanlar barışıyor. Hukuki bir konu, lehinize gelişiyor, davayı kazanıyorsunuz.

8 Ekim 2014 Koç burcunda AY TUTULMASI- Akademik başarı verecek. Karşınızdan gelen fırsatları iyi kullanarak güçleneceksiniz. Eğitimciler, müdürler, hocalarınız vasıtasıyla size sunulan imkânları en iyi şekilde değerlendirip ödülü alacaksınız. Gruplar, yabancılar, sosyal iletişimler güçleniyor, ufkunuz genişliyor. Yurtdışına kursa gidebilir, onlarla iletişiminizi güçlendirerek yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Kimileri için ise uzun süredir çalıştıkları konu üzerinde mastır yapabilir, kitap çıkarabilirler. Medya, basın, iletişim yoluyla kendilerini dış dünyaya duyurabilirler. MERKÜR Retro Terazide ( 4 Ekim-25 Ekim 2014) iş bağlantılı gruplar faaliyetler, basın-yayın-medya-iletişim ya da yabancılar, yurtdışı bağlantılı işler, anlaşmalar gündemde. Henüz tamamlanmamış konular için bir fırsat daha sunuyor. Bu tarihlerde eğitim, öğretim meseleleri çıkabilir. Yüksek öğrenim yapma fikri doğabilir. Yabancı dil öğrenmeye hevesli olunur kanun ve yasalarla ilgili resmi işlerle ilgilenilebilir. Retro geçene kadar dikkatli olun.

2014 ün son tutulması- 23 Ekim gecesi AKREPTE GÜNEŞ TUTULMASI Kovaların kariyer evinde gerçekleşen tutulma onlar için güzel bir iş imkânı sunabilir. Yeni işe başlama, mevcut işte başarı elde etme, terfi konularını gündeme getirebilir. Kimi kovalar ise Evliliğe adım atabilir. Yabancılarla bağlantılar güçlenecek.

23 Aralık 2014 - SATÜRN YAY BURCUNDA! Satürn Ekim 2012 den beri Akrep burcundaki süregelen turunu tamamlayarak Yay burcuna sizin 11.  Evinize giriyor. Grup çalışmalarına daha çok vakit ayırabilecek, iş bağlantıları kurabileceksiniz. Yeni bir çevre edinebilirsiniz. Evlenip farklı kültürden kişilerle bir arada olabilirsiniz. Takım sorumluluklarınız artabilir. Bir yıl daha sona erdi Kovalar 2014 ün size kariyer, evlilik, bebek, aşk, yaratıcılık, eğitim getirmesini sabırla bekleyin.


Not: Yukarıdaki burç yorumları genel yorumlardır. Kişiye özel harita yorumu, doğum bilgileri ile gerçekleşmektedir. Kişisel haritaya baktırmak ve bu konuda bilgi almak isteyenler  talinagdere@hotmail.com a başvurabilirler. (doğum saatini bilmek gerekli)

Facebook Sayfamızı Takip Ederek Tüm Güncellemelerden Haberdar Olabilirsiniz ! 
www.Facebook.com/TalinAgdere


  • Share:

You Might Also Like

0 yorum