2014 YILINDA OĞLAKLARI NELER BEKLİYOR?

By Talin Ağdere ile Astroloji - 01:13:00



2014 YILINDA OĞLAK VE YÜKSELEN BURCU OĞLAKLARI NELER BEKLİYOR?


1 Ocak 2014! Yeni ayla birlikte, Oğlak yolculuğuna başlıyoruz. Kişisel gelişimler, yeni başlangıçlar için uygun dönemlerdeyiz. Yaptığınız girişimlerle, yaratıcılığınız, zeka kapasiteniz konuşuluyor. 2008 yılından beri gelişen olaylar sonucu güçlendiğinizin farkına varın. Şimdiye kadar cesaret edilememiş, konuların, pozisyonların hedefi oldunuz. OCAK ayında, evliler bebek sahibi olma girişimlerinde bulunabilirler, bekârlar ise aşk hayatını düzene sokabilir. Kimileri ise geçmişte yaşanmış bir aşk hikâyesini gündeme getirebilir.

VENÜS retrosu (21 Aralık 2013–31 Ocak 2014) aşkınızın, sevginizin ölçüsünü sınayacak sizi derinden etkileyecek bir konunun içine sürükleyecek. Dış görüntünüzle ilgili bir değişime girebilirsiniz. Bedensel görüntünüzü beğenmeyerek, diyet programlarına başlayabilirsiniz. Herkesin görebileceği bir sevinç, mutluluk yaşanabilir. Hamilelik yaşanabilir ya da doğum gerçekleşebilir. Müşteri ilişkileri, prestijli kişilerle sağlam anlaşmalara gidilebilir. Devlet bağlantılı veya kurumsal işler gündeme gelebilir. Geçmişteki aşk hayatına tekrar dönüş yapılabilir. Yeni bir aşk hikâyesi de başlayabilir. Venüs retrosu burcunuzda gerçekleşeceği için bu dönem içinde kişisel görüntünüzle ilgili değişiklikleri erteleyin, operasyonları, estetikle ilgili her şeyi, dekorasyon çalışmalarını retrodan sonraya bırakın. Ay sonunda finansal konuda kazançlar daha çok gelmeye başlayacaktır.  MERKÜR retro Kova burcunda (6 Şubat- 28 Şubat 2014) geçmiş dönemden kalan finansal konular tekrar ele alınacak kredi, borç, ödemeler gündeme gelecektir. Bu konularda size bir fırsat daha veriliyor, şimdiden bu konumu düzeltmeye çalışmak için plan yapmalısınız. O tarihler arasında önemli iş anlaşmaları, kontratlar, imzalar atılmaması tavsiye edilir.

MARS retrosu  (1 Mart-20 Mayıs 2014) 3 ay sürecek, etkisi Temmuz sonuna kadar devam edecek.  Ev hayatındaki değişimler sizi zorlamış, evden çıkmak veya değiştirmek, aniden evlenmeye karar vermek gibi hızla gelişen olaylar hayatınızda önem kazanmış. Aralık 2013 de başlamış olduğunuz kariyerle ilgili çalışmalar bu dönemde çok yoğunlaşabilir. Zaman içinde yükselmek, diplomatik olmak, hayır diyememek adına yorulduğunuzu hissedebilir ve muhalefet edebilirsiniz. Evinizle işiniz arasında kalıp çok fazla yorulabilirsiniz. Geçmişteki kızgınlıklar sizi yeniden savaştırabilir. Fakat mücadele etmek sizi geliştirecek ve olgunlaştıracak, yapılandıracaktır.  Spor yapmak, müzik dinlemek, meditasyon yapmak sizi rahatlatacaktır.

AY TUTULMASI:15 Nisan 2014 ay tutulması Terazi burcunda gerçekleşecek. Bu tutulma kariyer hayatındaki zorlukları mücadeleyi, ikili ilişkileri ön plana çıkarıyor. Kariyer veya eviniz, mülk edinme, taşınma ile  ilgili konuların, iyisiyle kötüsüyle neticesi alınabilir.

GÜNEŞ TUTULMASI 29 Nisan 2014 Boğa burcunda olacak.  AŞK hayatınız canlanıyor. Ciddi bir aşk ilişkisi gündemde. Maddi ve manevi olanakları güçlü bir ilişki olabilir. Evliler müjde! Bebek artık geliyor. Hayatınıza yeni bir başlangıç yapıyorsunuz. Diğer yandan çocuklular için ise, sanat çalışmalarında başarılar var. Çocuklarının yaratıcılığı fark ediliyor, zekâ kapasiteleri, eğitim hayatları çok başarılı oluyor. Bu konuda burs bile alabilir ya da lisans, akademik başarı elde edebilirler. Oğlaklar bu tutulmayla artık sahnedeler! Kendi sahip olduklarıyla mutluluğa odaklanacaklar. MERKÜR RETRO İkizler burcunda:7 HAZİRAN–1 TEMMUZ 2014 de çalıştığınız ortamda, teknik konular üzerinde düzenleme yapılabilir. İnternet bağlantılarını,  çalışma koşullarını yenileyebilirsiniz. Sağlığınızı uzun süre ihmal ettiyseniz tekrar önemsemeniz ve bu konuda plan yapmanız gündeme gelebilir.

DOLUNAY! 12 Temmuz 2014 Oğlak burcunda gerçekleşiyor. Uzun süredir geliştirdiğiniz kişisel gelişmelerin, girişimlerin, yaptığınız çalışmaların sonuçlarını alma zamanı geldi. Kimileri, danışmanlık hizmeti,  bazıları evlilik, ortaklık beraberlik konularında kararlar alacaklar. Kimileri ise evliliği yakalayacak!

JÜPİTER Aslan burcuna giriyor:16 TEMMUZ 2014 den itibaren bir yıl boyunca Jüpiter (şans, bolluk, genişleten, eğiten) Aslan burcuna giriyor. Ortak gelir-giderler (eşe ve iş ortağına ait) de artışlar, yatırımlar, babadan, büyüklerden gelen mal mülk konuları, miraslar gündeme gelecek. Borçlar rahat ödenecek. Eğitim konusunda gelişme, derinleşme verecektir. Bir işe odaklanmak önemli çalışmaların dibine kadar araştırma yapmak istiyorsak bu dönem bize fayda getirecektir. Psikolojik alt yapımızı düzeltecek ve bizi olgunlaştıracaktır. Organizasyon çalışmaları, muhasebe, sigortacılık, bankacılık gibi iş fırsatları ile de karşılaşabilirsiniz.

8 Ekim 2014 Koç burcunda AY TUTULMASI- Evde internet veya teknik bir konudaki çalışmalar başlayabilir. Taşınma kararı alabilirsiniz. Evlilik kararı alınabilir. Toplumun önünde parlıyoruz, mücadele bizi güçlendirmiş. Kendinize güveniniz geliyor, herkes tarafından fark ediliyorsunuz. Uzun süredir savaştığınız, risk aldığınız, mücadele ettiğiniz konularda sonuçlar alınıyor. MERKÜR Retro Terazide ( 4 Ekim–25 Ekim 2014) iş bağlantılı gruplar faaliyette, basın-yayın-medya-iletişim ya da yabancılar, yurtdışı bağlantılı işler, anlaşmalar gündemde. Henüz tamamlanmamış konular için bir fırsat daha sunuyor. Bu tarihlerde düşüncelerimizde dengeyi yakalamak mümkün. Politik diplomatik anlaşmalar yapılabilir. Arkadaş canlısı kişiliğimiz ön plandadır.

2014 ün son tutulması- 23 Ekim gecesi AKREPTE GÜNEŞ TUTULMASI. Bu tutulma aşk, tutkular, güzellik, derinlik konularını açığa çıkaracak. İşle ilgili bir grup çalışması için start verilebilir. Hatta takım lideri görevi bile alabilirsiniz. Kimileri, büyük bir şirket, kimileri ise bankada, kurumsal bir sektörde çalışabilirler. Medya, basın, yayınla ilişkiler daha aktif olabilir.

23 Aralık 2014 - SATÜRN YAY BURCUNDA! Satürn Ekim 2012 den beri Akrep burcundaki süregelen turunu tamamlayarak Yay burcuna sizin 12. Evinize giriyor. Bu süreç içinde kendinize dönük çalışmalar yapabilir, özelinize daha çok vakit ayırabilirsiniz. Bir amaç uğruna evde daha çok vakit geçirmek zorunda kalabilirsiniz. Bir yıl daha sona erdi Oğlaklar, 2014 ün size aşk, evlilik, bebek,  ün, şan, şöhret getirmesini sabırla bekleyin.


Not: Yukarıdaki burç yorumları genel yorumlardır. Kişiye özel harita yorumu, doğum bilgileri ile gerçekleşmektedir. Kişisel haritaya baktırmak ve bu konuda bilgi almak isteyenler  talinagdere@hotmail.com a başvurabilirler. (doğum saatini bilmek gerekli)

Facebook Sayfamızı Takip Ederek Tüm Güncellemelerden Haberdar Olabilirsiniz ! 
www.Facebook.com/TalinAgdere








  • Share:

You Might Also Like

0 yorum