2014 YILINDA YAYLARI NELER BEKLİYOR?

By Talin Ağdere ile Astroloji - 00:35:00



2014 YILINDA YAY VE YÜKSELEN BURCU
YAYLARI NELER BEKLİYOR?


YENİ YILA,  para kazanarak giriyorsunuz! Yeni bir ürünü pazarlamak, tasarımını yapmak, müşteri potansiyeli hazırlamak, yayıncılıkla ilgili, ortaklık, yazışmalar, internet gibi konularda yeni açılımlar var. Güçlü şirketlerle bağlantılar kuruluyor. Yayın, basın, medya kuruluşları aracılığıyla ürünü daha geniş bir kitleye yayabileceksiniz. Tekstil, kozmetik, kuyumla ilgili objeler, takı, tekstil, tasarım, dekorasyon, bayanların ilgi çekeceği kitaplar vb. gibi konular yoğunlukta. Eğence hayatınız, aşk, spor faaliyetleri, gruplar, sosyal katılımlar aktivleşiyor. Gurup ilişkisi önem kazanıyor. 

VENÜS retrosu (21 Aralık 2013–31 Ocak 2014) 2. Ev Oğlakta gerçekleşecek. Bu dönemde finansal anlaşmalarla uğraşıyorsunuz. Bir ürünün pazarlaması, ortaklı konular ve kazanılacak paralar söz konusu. Bu dönemde retro olduğundan biraz bekleme, gecikmeler verebilir, ya da odaklandığınız konulara çok fazla zaman harcamak zorunda kalabilirsiniz. MERKÜR retro Kova burcunda (6 Şubat- 28 Şubat 2014)  Retro sizin 3. Evinizde gerçekleşiyor. Eğitimle ilgili hareketlenme yaşanıyor. Yakın çevre, akrabalarla ilgili yoğunluklar, diyaloglar var.  Kariyerle ilgili yaptığınız bir takım girişimler, önemli kişilerden alınan destekler, fikirsel iletişimler hızlanıyor. İnternet yayını, satışı, blok çalışmaları, yazışmalar, basın, yayın, medya, reklam, ticaret konuları çok hareketli. Merkür retrodan dolayı enerjiyi kontrol etmek gerekir. İletişimlere yoğunlaşabilirsiniz.  Yolculuklarda, araba kullanırken özen gösterin,  özellikle eşyalarınızın bilgisayar sistemine,  telefon, kamera, fotoğraf makinesi vb… aletlerinize  ve kardeşlerle ilişkilerinize dikkat ediniz.

MARS retrosu  (1 Mart-20 Mayıs 2014) hemen hemen 3 ay sürecek etkisi Temmuz 2014 e kadar hissedilecek.  Marsın retro (geri hareketi) burcunuzda 11. Evde ilerleyecek. Sosyal iletişimler, dostluklar, arkadaşlık, eğlence dünyası, gruplarla ilişkiler konulu olacak. Bunlar çocuklarınızla ilgili olabilir, kendi spor veya estetik, sağlık çalışmalarınızla, yabancılarla da ilgili olabilir ya da yakın çevreniz kardeşlerinizle bağlantılı ilişkiler konu alınabilir. Bu dönemde ilişkiler kurarken, diyaloglara, iletişime, konuşma şekline dikkat etmek gerekecek. Her zaman diplomatik olmak gerekiyor. Kimseyi kırmamak grubu ayakta tutmak için dengeli hareket etmeli ve ilişki kurmayı öğrenmeliyiz. Bu yoğunluk arttıkça sizin özel işleriniz aksayacak, kendinizle ilgili özgürlük alanınız kısıtlanabilir. Sosyal ilişkileri, grup faaliyetlerini ve özel hayatınızı, çocukların sorumluluklarını aynı anda idare etmek durumunda kalabilirsiniz. Yine Mart ayında yazı, kitap çalışmalarınızla ilgili olumlu sonuçlar alabilirsiniz. İş çevresinden bayanlar, gençlerle birlikte olacağınız, eğitim çalışmalarını hızlandıracağınız bir dönem. Aile ilişkileri de daha yardımsever, sıcak. Yakın çevre kardeşlerden destek alacaksınız.

AY TUTULMASI:15 Nisan 2014 ay tutulması Terazi burcunda gerçekleşecek. Uzun süredir guruplar içinde tertiplediğiniz bir çalışma gelecekle ilgili yaptığınız anlaşmalar, toplantılar artık bu dönem sonuç verecek. Özel hayatınız, yaratıcılığın arttığı çok aktif bir döneme girdiniz. İlişkilerle ilgili aşk, keyifler, çocuklarınızın özel hayatı nişan, söz gibi toplantılar olabilir.

GÜNEŞ TUTULMASI 29 Nisan 2014 Boğa burcunda 6.  Evinizde gerçekleşen bir tutulma olacak. İş anlaşmaları, müşteri ilişkiler, uğraşarak çabalayarak yapılan yeni bir çalışmanın içine giriyorsunuz. Çalışma koşullarınıza ufak tefek yenilikler katmaktasınız. Sağlıklı beslenmek, diyet programı gibi yeni açılımlar da var. Yeme içme alışkanlıklarınızı değiştiriyorsunuz. Kendinize özen göstermeye başladınız. AŞK! 1 Mayısta aşk çok olumlu ilerliyor. Sportif, dinamik, genç, enerjik bir döneme girdiniz. Sosyal ortamlar içinde bulunacak, bir davetten diğerine katılacaksınız.  13–16 Mayısta aniden birisiyle tanışabilir ve âşık olabilirsiniz. Yaratıcılığınız fark ediliyor, başarılarınız konuşuluyor. Çocuklarınızın başarısı yetenekleri sizi çok sevindirecek. Mayıs sonunda kendinize yeni kıyafetler alacak, gardırobunuzu yenileyeceksiniz. İş ve sağlıkta çok olumlu neticeler alınıyor para kazançları, ortaklı anlaşmalar bu dönemde olumlu ilerliyor.

DOLUNAY YAY BURCUNDA 13 HAZİRAN 2014!  Çalışıyorsanız eğer, eğitim, yazışmalar, internet konulu anlaşmalar içindesiniz. Eşiniz de bu konularda başarıları olabilir veya ortak bir çalışma içine de girebilirsiniz. Danışmanlık konusunda yeni açılımlar var bu dönemde yeni bir eğitim sitemine girilebilir. Medya, basın, yayın, ticari, reklam sektöründen teklifler gelebilir. MERKÜR RETRO İkizler burcunda:7 HAZİRAN–1 TEMMUZ 2014 de gerçekleşecek.  Ortaklı ilişkilerde, yazışmalara, kontratlara, kardeş ortaklığına, imzalara, anlaşmalara dikkat ediniz, gerekirse de avukata veya bilirkişiye danışınız.  Müşterek hesaplar, eve aileye ait toprak, miras, paylaşımlar, kredi konuları gündemde. İş anlaşmalarından gelirler elde edilecek. Sağlıkla ilgili olumlu sonuçlar alınıyor. Kredi kartlarınız, borçlarınız varsa ödeyebileceksiniz. Mirastan alacağınız varsa elinize geçiyor. Geçmiş döneme ait bir dönem bitiyor yeni bir dönem başlıyor.

JÜPİTER Aslan burcuna giriyor:16 TEMMUZ 2014 den itibaren bir yıl boyunca Jüpiter (şans, bolluk, genişleten, eğiten) Aslan burcuna giriyor. 9.Eviniz olan Aslanda konumlanan Jüpiter, sizi dış dünyaya açıyor. Çalışmalarınızla, başarınızla artık daha geniş kitlelere seslenebilecek, sesinizi duyurabileceksiniz. Eğitiminizi güçlendirebilir, mastır yapabilirsiniz. Kitap çıkarabilir, yazılarınızı birikim halinde büyük bir kitleye duyurabilirsiniz. Yurt dışına gidebilir çok fazla yolculuk yapılabilir. Ailenizle ilgili açtığınız mahkemeyi kazanıp mirasa konabilirsiniz. Koca bir yıl içinde çok başarılı olacaksınız. Sınavları verecek, yabancılar, eğitimcilerden destek alacaksınız. Basın, medya, yayıncılık sektörü, dış ticaret konuları içinde olacaksınız. Büyük bir din topluluğu içine de girebilir, liderlerle birlikte dayanışma içinde olabilirsiniz. Özellikle Ağustos ayında çok verimli bir dönem yaşanacak. Çocuklarınızın da bu dönem eğitimden, başarıları söz konusu. Eylül ayında grup çalışmalarında büyük bir başarıyla eğitime ya da işe başlayacaksınız, toplantılar olumlu geçecek para kazançları artıyor.

DOLUNAY! 8 Ekim de Koç burcunda gerçekleşiyor. 5. Evde bir ay tutulması var. Yaratıcı çalışmalar, yetenekleriniz bilgisayar çalışmalarınız ya da çocuklarınızın başarısı inanılmaz yükseliş içinde grup yöneticiliği sorumluluğu var. Evlilik toplantıları, partiler, sevdiğiniz kişilerin birlikteliği, dostluklar gündemde. MERKÜR Retro Terazide (4 Ekim–25 Ekim 2014) Son bir kez retro olacak.  11. Eviniz Terazide gerçekleşecek. Gruplar, arkadaşlıklar sosyal katılımlar içinde fikirsel alışverişler, iletişim, ortaklık, evlilikler gündemde olacak. Geçmişten gelen konular tamamlanması gereken prosedürler olabilir.

2014 ün son tutulması-  23 Ekim gecesi AKREPTE GÜNEŞ TUTULMASI olacak. 12. Evinizdeki tutulma yaşanacak. Hizmet temaları, geçmişten gelen gizli kapaklı konular, zorluklar, yaşlılar, işinizle ilgili çalışmalar yoğunlukta bu tutulma bazı şeylere çözüm getirebilir. Gizli şeyleri açığa çıkarabilir. Ruhsal olarak rahatlama yaşatır. Karanlık bir dünyadan aydınlığa çıkarız. Kendimizi artık dinlenmeye alırız, meditasyon, arınma, yoga çalışmaları yapabiliriz.  Çözüm bulamadığınız karanlıkta olan birçok mevzuda açılımlar yapacaktır. Miras, mal mülk alım satım konuları gündeme gelebilir. Para kazançları gerçekleşmeye başlar.

YENİ AY YAY BURCUNDA - 22 KASIM 2014! Yeni bir döneme merhaba diyorsunuz. Girişimleriniz varsa bu dönem başlayabilirsiniz. Sağlıkta iyileşmeler, estetik, dış görüntünüzde olumlu değişimler söz konusu. Bu dönemde dişlerinizi yaptırabilir saçınıza form verebilir. Eğitiminizde başarıyı yakalayabilirsiniz.  Aşk hayatınız da canlanır.

23 Aralık 2014 - SATÜRN YAY BURCUNDA! Satürn Ekim 2012 den beri Akrep burcundaki süregelen turunu tamamlayarak sizin burcunuza giriyor. Hayatınıza yeni bir sayfa açılıyor 2 – 2.5 yıl kadar burcunuzda ilerlerken, hayatınızı  yeniden yapılandırılacak ve önemli başlangıçlar yapabileceksiniz. Sevgili YAYLAR 2014 ün size ortaklık, ün, şöhret, dışa açılım,  girişim, yetenek, aşk, yurt dışı gezileri, para, miras, danışmanlık, eğitim getirmesini sabırla bekleyin.


Not: Yukarıdaki burç yorumları genel yorumlardır. Kişiye özel harita yorumu, doğum bilgileri ile gerçekleşmektedir. Kişisel haritaya baktırmak ve bu konuda bilgi almak isteyenler  talinagdere@hotmail.com a başvurabilirler. (doğum saatini bilmek gerekli)

Facebook Sayfamızı Takip Ederek Tüm Güncellemelerden Haberdar Olabilirsiniz ! 
www.Facebook.com/TalinAgdere









  • Share:

You Might Also Like

0 yorum