2014 YILINDA YENGEÇLERİ NELER BEKLİYOR?

By Talin Ağdere ile Astroloji - 21:51:00

2014 YILINDA YENGEÇ VE YÜKSELEN BURCU YENGEÇLERİ NELER BEKLİYOR?

EVLENİYORSUNUZ! Yeni yıla evlilik konuları ile giriyorsunuz. İkili ilişkiler, Yakın arkadaşlıklar önem kazanıyor. Kimileri ise evlilik konularını yakın plana alacaklar. Tanınmış, ciddi, meslek sahibi, olgun, güçlü  kişiler hayatınıza girebilir. Ortaklı bir iş konusu gündeminizde. Paylaşıma hazır olmak, geniş açıdan bakabilmek ilişkiye olumlu yansıyacaktır. Bazı Yengeçlerin evlerinde hareketlenme var, taşınma moduna girmişler. Hareketli bir dönemdeler, eşyalarını düzene sokmaya çalışıyorlar. Sözleşmeler gündemde. Önemli ihalelere girmek de söz konusu. Alım satım, konularıyla da yoğunluklar var. Karşılıklı ilişkide, her şeyi açıkça konuşmak planlar yapmak stratejiler geliştirmek çok faydalı olacaktır. Bu dönem gerekirse, anlaşmazlıkları çözmek için avukata danışmak danışmanlık hizmeti almak, işinizi kolaylaştırabilir. 16 Ocak da DOLUNAY YENGEÇ burcunda gerçekleşecek.  Eşinizle ortak bir işe girebilir yada önemli bir konuda ortak kararlar alabilirsiniz. Venüsyen işler hayatınıza girebilir (sanat, tekstil, dekorasyon, tasarım vb.) Önemli kişilerle (devlet den, inşaat sektöründen yada güçlü kişilerden) bağlantılar kurulabilir. Tasarımı gerektiren iş konuları yoğunlaşabilir.

VENÜS retrosu (21 Aralık 2013–31 Ocak 2014) 7. Ev Oğlakta yaşayacaksınız, ikili ilişkilerde test edildiğiniz bir süreç olabilir. Eğer şimdiye kadar olumsuz giden şeyler varsa tersine çevirmek bu rötarda mümkün olabilir. Hem evlilik, hem de ortaklaşa işler için ilişkileri güçlendirici bir etkidir. Riskli yanı karşınızdaki kişiler çok fazla tutkulu yaklaşabilir biraz da bıktırıcı olabilirler. Daha önce ayrılık yaşanmış ya da düşmanlık varsa bu dönemde ilişkileri tekrar gözden geçirmek ve karar vermek mümkün. MERKÜR retro Kova burcunda (6 Şubat- 28 Şubat 2014)  Bu dönemde, müşterek hesaplar,  ortağınızın ya da eşinizin birikimleri, borçları, alacak-verecek konuları, banka, kredi, mal-mülk, yatırım, devlet daireleriyle ilgili konular önem kazanacak. Bu dönemde finansal ortaklık da yapmak mümkün. Herhangi bir belgeyi iyice okumak, avukata danışmak hayırlı olacaktır. Gerekirse önemli imzaları retrodan sonraya bırakın.  Evlilik nikah tarihleri alınıyorsa veya evlilik sözleşmeleri yapılıyorsa Merkür retro tarihlerinde almayın.

MARS retrosu  (1 Mart-20 Mayıs 2014) hemen hemen 3 ay sürecek etkisi Temmuz 2014 sonlarına kadar hissedilecek. 2013 yılında başlamış olduğunuz ve hala devam etmekte olan projeleriniz bu dönem biraz ağırlaşabilir. İş ve eviniz arasında kaldığınız bir dönem. Sağlığınıza dikkat etmeniz gerekmektedir. Çocukların hizmet temaları, eşinizle olan ilişkileriniz, yatırım konuları, ev tadilatları, satış, taşınma gibi mücadele gerektiren bir süreç olabilir. Martın ilk haftası, elinize para geçecek. Eşinizden ya da karşı taraf kontrat yaptığınız kişiden paranızı alabilirsiniz. Miras, mal mülk konuları kredi beklentisi varsa, bu dönem nihayet maddi kazanç elde edilebilir. 30 Marttan itibaren kariyerde çok büyük açılımlar var, terfi, iş değiştirme, ev ya da dükkân değiştirme konuları gündeme gelebilir. Toplumsal imajınızda da değişimler görülebilir. Otoriteler veya beraber çalıştığınız ya da baba yerine koyduğunuz kişilerle ani krizler ve ayrılıklar da yaşanması veya destek alınması da mümkündür. Kendiniz için hayırlı olan neyse o olacaktır. Finansal kazançların daha çok artacağı bir döneme ilerlemektesiniz. Yer değiştirmeler, çevreden kopuş, iş yeri ya da ev değiştirme gibi konularda hareketlilik var.

AY TUTULMASI:15 Nisan 2014 ay tutulması Terazi burcunda gerçekleşecek. Evle iş arasında kaldığınız ve yoğun olduğunuz bu dönemde,  ay tutulması, uzun süredir yapılan müzakerelere, ev veya mülk konusundaki anlaşmalara artık sonuçlar getirecektir. Yurt dışından sevdiğiniz kişileri de evinize misafir edebilirsiniz.

GÜNEŞ TUTULMASI 29 Nisan 2014 Boğa burcunda olacak. Gruplar içinde yaşanacak bu tutulma, sevdiğiniz kişiler, dostlarınız, kardeşlerinizle beraber olmanızı sağlayabilir, aşk, eğlence, dostluk, sanat, yaratıcılık konularında önemli açılımlar var. Mutluluk verecek bir tutulma gerçekleşecek.  Kardeşinizle veya yakınlarınızla beraber  bir iş yapabilir başarılı olabilirsiniz. Onların desteğini de almanız mümkün.
28 Mayıstan itibaren, elinize para geçmeye başlayacak. Uzun soluklu bir çalışmanın sonucunu aldınız başarılarınız artıyor.  Bu dönemde, sergiler, eğlenceli, partiler, gurup faaliyetleri, arkadaş partileri düğün faaliyetleri, çok eğlenceli olacaktır. İş görüşmeleri, sanat grupları sevdiğiniz kişilerle veya iş çevreleriyle ilgili diyaloglar çok verimli geçecek. MERKÜR RETRO İkizler burcunda:7 HAZİRAN-1 TEMMUZ 2014 DE  3 Hafta boyunca etkili olacak. Kardeşlerle ilgili konular, henüz netleşmeyen bazı kararlar var, ortak düşünüp almanız gerekiyor. İyice düşünüp evet demelisiniz gerekirse de retrodan sonrayı bekleyin.

YENİ AY YENGEÇ BURCUNDA!  Hayatınıza, yenilikler, başlangıçlar giriyor!  Yeni projeler, finansal konularda değişimler var. Bu konuları daha derin düşünmek yalnız kalıp kendinizce sorgulamak eğilimindesiniz. Bir süre düşünmek ve 1 Temmuzdan sonra karar vermek, 12-13ünde başlamak ve gerekirse de risk almak daha hayırlı olacaktır. Ticari konular, yapılacak yeni işler gündemde. O dönem artık kendinize, evinize zaman ayırabilecek, dış görüntünüze önem vereceksiniz. Sağlığınız, sporunuz, yemek yeme alışkanlığınızı değiştirebilirsiniz. Kardeşler veya akrabanızla iyi ilişkiler içindesiniz.

JÜPİTER Aslan burcuna giriyor:16 TEMMUZ 2014 den itibaren bir yıl boyunca Jüpiter (şans, bolluk, genişleten, eğiten) Aslan burcunda giriyor. 2. Eviniz olan Aslanda konumlanan Jüpiter, paranızı, gelirinizi çoğaltacak. Maddi kazançlar elde edeceksiniz. İşinizi büyütebilir, kişisel girişimlerinizi fırsata dönüştürebilirsiniz. Yurt dışından, yabancılardan, sergi, fuarlara katılarak gelişmeler elde edebileceksiniz. Hatta bu dönem yatırım yapmak, yaratıcı konuları ön plana çıkarmakta mümkün. İyi bir dönem sizin için. Ağustos ayında evinize güzel objeler alıyorsunuz. Kazançlarınızı değerli eşyalar almak için kullanabilirsiniz. Bu dönemde çocuklarınızla ilgili masraflar onların sorumlulukları da yoğunlukta. Eğer evli iseniz ve çocuğunuz yoksa  bu dönem olması da mümkün. Çok fazla yolculuklar, kardeşler iletişim, ticari konular, eğitimle ilgili meseleler yoğunlukta olacak. 23 Eylülde yakınlarınızla beraberlik var.
DOLUNAY! 8 Ekim de Koç burcunda gerçekleşiyor. Eve huzur geliyor. Hamile kalabilirsiniz. Bu dönem evinizle ilgili değişiklilerin bittiği, dekorasyon, güzelleştirme dönemlerinin geldiğini göstermekte. Uzun zamandır görmediğiniz yakınınızı görebilirsiniz. MERKÜR Retro Terazide ( 4 Ekim–25 Ekim 2014) Son bir kez retro olacak. Sizin kendi evinizde, özel hayatınızda gerçekleşecek. Aile konuları, ebeveyn, çocuklar, kardeşlerle ilgili çok önemli görüşmeler yapılmakta. Bir dönemin bitişi, yeni bir dönemin başlangıcı denilebilir. Ev, aile için güvenli olacak konular, estetik değerler, konuşulup kararlar verilecektir. Retro boyunca diyaloglara dikkat etmek gerekir.

2014 ün son tutulması- 23 Ekim gecesi AKREPTE GÜNEŞ TUTULMASI olacak.  5. Evde tutuluyor. Bekârsanız ÂŞIK olacaksınız. Evliyseniz çocuk sahibi olabilirsiniz. Yaratıcı çalışmalar, kabiliyetli olduğunuz konular ön plana çıkacak, çok önemli destekler alınabilir. Çocuklarınızın da, evlilik, nişanlılık gibi özel ilişkileri gündeme gelebilir. Sanat, sahne, perde, tanıtım, sergi, fuar gibi konularda başarılar var. Evin ailenin servetinde artışlar görülebilir. Otoriter konumdaki kişilerden, organizatörlerden, sanat dünyasından, babadan, güçlü kişilerden destek almak mümkün. Sizi ön plana çıkaracak, yenileyecek bir tutulma gerçekleşecek.  

23 Aralık 2014 - SATÜRN YAY BURCUNDA! Satürn Ekim 2012 den beri süregelen turunu tamamlayarak Yay burcuna giriyor. Enerjisini yaz aylarından almaya başladığımız pozitif Yay burcu iş hayatınıza önemli değişiklikler getirebilir. Bir yıl daha sona erdi YENGEÇLER 2014 ün size BEBEK, evlilik, yeni bir ev, aşk, ortaklık, sanat, yaratıcılık, para ve  sağlam ilişkiler getirmesini sabırla bekleyin.

Not: Yukarıdaki burç yorumları genel yorumlardır. Kişiye özel harita yorumu, doğum bilgileri ile gerçekleşmektedir. Kişisel haritaya baktırmak ve bu konuda bilgi almak isteyenler  talinagdere@hotmail.com a başvurabilirler. (doğum saatini bilmek gerekli)

Facebook Sayfamızı Takip Ederek Tüm Güncellemelerden Haberdar Olabilirsiniz ! 
www.Facebook.com/TalinAgdere




  • Share:

You Might Also Like

0 yorum